torsdag 11. mai 2017

Glassgelender trapp

Inspirasjon innvendig glassrekkverk - se vårt bildegalleri for inspirasjon og. Skap en åpen og luftig følelse med et rekkverk i glass.


Se vårt store utvalg av vakre trapper skreddersydd til ditt hjem. Moderne, stilrene eller klassiske trapper. Rekkverk i tre, stål eller glass.


Liker spesielt godt festemetoden mot gulv i. Om ønskelig leverer vi også håndløper i AISI 3syrefast stål til våre stolpefrie rekkverk. Vi leverer også rekkverk til trapper, med eller uten stolper for innendørs og. Vi leverer glassrekkverk for trapper med rustfritt, Eik eller pulvelakert stål håndløper.


Komponentene til rekkverket finnes i rustfritt stål. Alle glasstyper kan leveres i. Med et glassrekkverk kan du kombinere design og funksjonalitet på ypperste vis. Du kan ha den med trestender, stålstender eller helt uten stender, hvis du vil det.



Kast et blikk på trappen din. Rustfri håndløper i trapp. Boltefestet glassrekkverk. Her må det brukes herdet laminert sikkerhetsglass.


Alt innen rekkverk som glassrekkverk, altanrekkverk, balkongrekkverk, trapperekkverk og sikkerhetsrekkverk. Verksted i Oslo, kunder på hele Østlandet. Stolpefrie glassrekkverk.


Lekre stolpefrie glassrekkverk til trapp ute og inne. Trapper med glassrekkverk. Vi skreddersyr slik at det passer inn hos deg. Vakkert og solid glassrekkverk. Dette blei knallbra. Når du skal kjøpe deg et nytt og flott glassrekkverk så er det noen ting du. Eiketrapp med glassgelender. Hvis det er behov for en håndløper, for eksempel i en trapp, skal det. FORBUDEN FRISTELSE: Den svevende trappen mangler både rekkverk og. Eieren ønsket å vente med å montere glassrekkverk.


Vi tilbyr trapper, rekkverk og mindre bærende stålkonstruksjoner til industri og næring, så vel som privatmarkedet. Hvor skal du plassere glassrekkverket? Et rekkverk skal hindre fall og skader og må monteres riktig.


Skal det stå på terrassen, i en trapp eller. En tretrapp med kvist må alltid påføres kvistlakk - uansett hvor gammel trappen er. Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i stål med glass, innendørs. Stort utvalg av trapper.


Glassgelender trapp

Glassrekkverk til trapp. Design og høy kvalitet. Norskproduserte trapper. Elegante kvalitetstrapper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.