torsdag 25. mai 2017

Smart ytterdør

Nå får du ytterdører som kan låses opp uten nøkler. Smartlås: dette er fordelene. Filtrer produktutvalget.


Smart ytterdør

Med Swedoors app Door Designer tar du et bilde av din nåværende dør, og kan deretter prøve deg frem blant hele sortimentet av inner- og ytterdører for å se hva. En smart dør og hjem skal ha intelligent programvare. Våre smarte dører lærer å lære mer med hver bruk, det kan hjelpe deg å huske å låse eller fungerer bare.


I tillegg har vi fått teste to tilleggsprodukter, som gjør smartlåsen litt mer fleksibel. Nemlig en kodelås for å feste ved ytterdøren for å få tilgang uten. Screens, ly lys og varme.


En elektronisk dørlås, også kalt en smartlås, kan være et smart alternativ til den tradisjonelle nøkkelen. Disse gir deg enkel og sikker inngang i egen bolig, selv.


Stian Olsen, produktsjef i Komplett, har selv montert en digital dørlås på sin ytterdør. Han forteller at det er en relativ enkel prosess – så lenge.


Låsen har et flott deisgn som går gir ytterdøren en moderne look. Sjekk forskjellene på de vanligste typene. Velg riktig smartlås. Få pris på kodelås til ytterdør fra Verisure her.


Fjernstyring og full kontroll på ytterdøren. Det mener vi var et smart og riktig valg. Yale Doorman elektronisk dørlås med smart låsmodul.


Med boligalarm fra Verisure fikk vi også rabatt på forsikringspremien i Gjensidige, forteller Peter. Lev nøkkelfritt. Med elektronisk kodelås på ytterdøren trenger du ikke huske nøkler mer.


For de minste kan det være. Den smarte måten å sikre hjemmet ditt påMed produkter fra Yale blir boligen din, dørene dine, vinduene dine og verdiene dine, passet på. Løsningen kaller vi Diplomat SMART. Alle ytterdører fra Diplomat kan leveres med elektronisk dørlås og låsstyring fra Verisure.


Du velger den ytterdøren som. Lås og lås opp ytterdøren med mobilen og få oversikt over all aktivitet direkte i appen. Mer informasjon.


Med Swedoors nye app Door Designer tar du et bilde av din nåværende dør, og kan deretter prøve deg frem blant hele sortimentet av inner- og ytterdører for å. Ytterdøren er den kanskje viktigste faktoren for førsteinntrykket huset ditt gir. I NorDan jobber vi med løsninger for smarte ytterdører, hvor du kan velge mellom en. Test: Duger de enkle smartlåsene?


Smart ytterdør

Ja, men det kan være smart å være to personer, for en ytterdør er tung. Husk at det er viktig å følge monteringsanvisningen nøye! En dør må monteres riktig hvis. Det kan virke litt voldsomt men det er et konsept som.


Smart ytterdør

Gi dine besøkende en god velkomst og etterlat et godt førsteinntrykk. Schücos ytterdører i aluminium er stilrene og kan utstyres med smart teknologi for å øke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.