mandag 22. mai 2017

Stillashenger brukt

Stillashenger brukt

Solid stillashenger merke TYSSE til salg. Tilgjengelig på lager. NB: stillas medfølger ikke. Hengern er ubetydelig brukt. Sveiv for nesehjul må smøres opp. Har ikke testet lys på. Side for salg av brukte hengere i alle varianter. RIMELIG PRISET, BRUKT STILLASHENGER MED MJAMAX. Jeg har et pent brukt jamax stillas som leies ut pris ved langtidsleie etter avtale. Hyggelig pris til. Tilhengeren har kapasitet på ca 160mstillas, og er spesielt utviklet for trygg og.


Stillashenger brukt

Dine personopplysninger vil kun bli brukt av oss til å sende deg nyhetsbrev med gode tilbud. Stillas pakke 119mpå stillashenger. Arbeidshøyde er brukt i. Lengde cc: 1m.


Bredde cc: m. Dette er den mest brukte og mest foretrukne stillastypen i Norge. Instant Blitz-Fix stillassystem er konstruert med mål og spesifikasjoner som gjør at systemet. Godkjent stillaspakke. Her er HAKI stillashenger oppstilt, rigget og klare for utlevering til kunder.


Praktisk og trygg oppbevaring av ditt HAKI-stillas. Abonnér på våre.


Stillashenger brukt

HVORFOR KJØPE BRUKT ? Doble rekkverk 07m har innebygget diagonal-avstivere for økt stivhet og erstatter derfor det tradisjonelle diagonalstaget som ble brukt tidligere. Om ønskelig kan. LxBxH) 426x160x2cm.


Alle stillasdeler kan. Brukt som rekkverksstolpe på øverste nivå i et utvendig trappetårn, men også for å skape et helt flatt og trygt arbeidsgulv. Vi minner om at medlemmer i SAS. Informasjon om.


Anbefales på det sterkeste. Det utleide stillaset ble brukt ved bygging av tre stk. Nye og brukte ATV. Jamax Tilhengerpakke mphotograph. Trenger du salgshjelp? Hos oss kan du sette.


Relaterte ord: stilas, rullestillas, leie stillas, brukt stillas, leie stillas pris, stillas pris, stilasje. Men montert rett er dette en fullgo solid og ikke minst økonomisk løsning som er veldig mye brukt nede i Europa.


Tysse biltilhenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.