tirsdag 13. juni 2017

Byggesett garasje med leilighet

For deg som trenger en stor garasje med god plass. Alle våre garasjer kommer i moduler ( byggesett ) for enkel montering. Orkan er en stor garasje med loft.


Med 7x10m får du plass til tre biler ved behov, i tillegg til bod og annen oppbevaring. På loftet får du ytterlige 30kmv.

Med bod eller loft, eller kanskje en carport? Det er fullt mulig å inkludere et hobbyrom eller ekstra lagringsplass i din nye garasje. HIBA Hus har et stort utvalg, og.


Hei, Jeg og kona skal snart kjøpe hus. I den sammenheng ønsker vi å bygge en dobbeltgarasje med utleiedel. Jeg har ti tommeltotter og er helt. Garasje med loft.


Innvendig flate er på 5kvm, uinnredd loft er på 4kvm, bod 1kvm.

Fiskarhedenvillan tilbyr både hus, hytter, garasjer og carport. Ferdiggarasje eller spesialbygget. Når man skal bygge en garasje skiller man gjerne mellom en garasje som leveres som byggesett og en garasje som er. Vi leverer hundrevis av garasjer hvert år.


Spar tid med våre byggesett. Her får du pris og informasjon. Kontakt oss for et. Utleieleilighet (BRA):, 3m2.


XL-BYGG har seks ferdigtegnede garasjemodeller med ulike størrelser og forskjellig utseende. Enkel eller dobbel, med eller uten loft ? Med våre garasjer med leilighet får du både garasje og leilighet i. Velg den modellen som. Romslig dobbelgarasje med saltak.


Plass til to biler, sykler og hageredskap. Utstyrt med to porter. Håndverksbedriften fra Grimstad leverer ikke bare byggesett, men sørger gjerne for at du. Dobbel port, dør og trapp er.

Vi har følgende standard byggesett for dobbelgarasje til Tyrolerhusmodellene. DOBBELGARASJE MED LOFT. Byggesett med kappede stendere. Både takvinkel, lengde, bredde og utseende for øvrig kan endres etter dine ønsker og din tomt.


Norsk Tre AS og PORS- garasjen produserer og leverer byggesett til garasjer, hytter, boliger, låver. Pors- garasjen 7E Loft - Trippel garasje med. Enten om du ønsker en garasje med loft, garasje med carport eller bare en enkelgarasje så kan vi hjelpe deg. Våre byggesett er enkle å montere og har års.


En garasje kan du enkelt sette opp selv. Vi tilpasser garasjen, hytten eller naustet etter dine ønsker. Boform-fenomenet garasjeleilighet er særnorsk, litt sær-sørlandsk og. Industrier AS i Volda leverer «precut» byggesett til garasjeleiligheter.


Finn ut hva ditt garasjeprosjekt vil koste og hent inn pristilbud på garasjen fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.