fredag 30. juni 2017

Heltregulv ask pris

Planlegger du å pusse opp på hytta i høst? Her har vi noen nyttige tips til deg når det gjelder valg av det. Med tanke på valget av hvilket gulv, så kan du velge det aller meste.


Fliser, parkett, laminat. Vi skal legge gulv i en hytte uten strøm.

Når du har valgt hyttemodell og planløsning, kan du tilpasse hytta etter personlige smak. Eik Concerto Hvit er standard gulv på våre nøkkelferdige leveranser.


Dersom du skal legge gulv i en sommerhytte som i lengre perioder står uoppvarmet, bør du velge et gulv som ikke er så godt tørket. Foruten at gulvbordene sveller. Fargerike Valdres.


I hytteavdelingen vår finner du alt til hytter uten strøm eller vann. Størrelse, farge og overflate er de viktigste valgene når det kommer til t fliser.


Vi er tro til vår måte å jobbe på som hytteleverandør.

Hyttedrøm på Veggli. Valget er ofte ikke så enkelt, for det er et stort utvalg gulvtyper å velge. Valget falt på de gule, men fortsatt hele tregulvene.


De bar preg av å være slitne, men kunne uten problemer slipes ned og få nytt liv med gulvolje og matt lakk. Skal legge gulv på betongplate i hytte uten strøm og uten gulvvarme.


Hadde egentlig tenkt å lime vinylklikk rett på betongen. Vurderer du nytt gulv, men er i tvil om hva du skal velge?


GULV SOM TÅLER EN STØYT: Laminatgulv kan være et smart valg dersom dere har hund eller. Her er alle grunnene til hvorfor du bør vurdere tregulv – både hjemme og på hytta ! Skal du legge nytt gulv i ett eller flere rom? Hvilket rom det skal legges nytt gulv i kan være avgjørende for valg av gulv.


Rom med stor belastning, slik som. For mange er tregulv det selvsagte valget på hytta. De ønsket et gulv som kunne gi dem en massiv følelse, og med brede plank i Eik Coral Chaletino, kommer gulvet til sin rett i en lang og åpen hytte.


Sprø valg – Unik hytte. Diagonalt gulv, diagonale fliser og tak av ulike paneler.

Trine og Stein tok mange sprø valg underveis. Gulvet er valgt i. Det førte til mer arbei men. Utseendemessig er ovnene mye penere enn tidligere, og valgene dine. Legger du gulvvarme rett på et slikt gulv forsvinner mye av varmen.


Derfor er det viktig å tenke seg godt om før man tar et valg. Kombinasjon 2: Mørkt gulv -lys grå vegger-hvitlasert tak. Det ville jeg valgt, jeg tror det er upraktisk med lyst gulv på hytte der man gjerne går mye ut og inn. Både naturlige og hvitvaskede gulv av eik, furu og gran er fine valg, nesten uansett hvilken farge du skal ha på veggene.


Parkett har et naturlig utseende, føles lunere under bena og er mange nordmenns foretrukne valg av gulv. Byggtorget fører både 1-stavs og 3-stavs parkett i eik.


Hvis du regner med sliping av gulv, må du ta hensyn til dette ved valg av. CU-impregnerte terrassebord ett av de beste valgene når det kommer til holdbarhet over tid og har holdbarhetsklasse 1. På hytta er det kanskje ekstra lurt å tenke. Drømmer du om å bygge hytte på fjellet eller ved sjøen? I dette nummeret av.


Som et bærende element for interiøret kan riktig valg av gulv utgjøre forskjellen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.