tirsdag 6. juni 2017

Listefrie dører

Mange gjester har spurt om Kathrine kan lage dette stuebordet til dem, men det er. Stuebor puffer, utemøbler, blomsterkasser, lamper, puter. Lag dine egne utemøbler.


Hvorfor betale titusenvis av kroner for dyre utemøbler, når det er veldig enkelt å lage dem selv ? Vi har ikke veldig stor plass på. Han nektet å bruke penger på et utendørs ildsted.


Listefrie dører

Se så enkelt det er å lage det selv ! Vanligvis må vi ut med tusenlapper for å kjøpe et slikt. Du kan faktisk støpe et selv ! LAG DINE EGNE UTEMØBLER : Lager du dine egne møbler får du dem. For å organisere et rekreasjonsområde i hagen, i landet, på gårdsplassen til kafeen, barnehagen, kan du lage møbler selv.



Hagemøbler i tre ser det mest. Selv om du har kjøpt nye utemøbler er det alltid behov for litt tilbehør. Hva med å lage ditt eget bord? Wooden pallet møbler å gjøre deg selv for en.


Skal stolpene støpes fast? Selv om stolper tåler mye uten å være støpt fast i sement, bør du ALLTID støpe fast stolpene. Les hvorfor her. Sissel Arsethgode ideer. Lage utemøbler, tegninger? Hei, jeg bar bygget ferdig terrassen min og er på jakt etter møbler å ha der ute. Ting vi lager selv :). Det denne tråden skal handle om er hva du lager selv av møbler, interiørtips og andre ting vi.


Listefrie dører

Med våre enkle DIY guider for å bygge selv får du fremgangsmåten for hvordan du selv kan gjøre. Her har vi samlet en rekke produkter som du kan klare å lage selv - uten å bruke snekker.


Hagestol snekret sammen av impregnerte terrassebord. Har du bruk for et stort hagebord allerede neste helg? Her viser vi deg tre modeller du kan lage selv. Det ene kan du ha ferdig… Mer.


Vi benyttet oss av olje fra Osmo til slutt. Dette er så enkelt, at man fint kan lage sine egne utemøbler selv. Denne stolen kan du senkre selv, og her er oppskriften.


Sofaen selges i deler, så det er mulig å bygge denne som man selv. Den nevenyttige dama har alltid vært opptatt av det gamle, selv om.


Det må kunne tåle å stå ute hele året, og helst klare seg uten noen form for behandling. Denne Pinnen ble oppdaget av Henrik Melsom. Oppdag (og lagre! ) dine egne Pins på Pinterest.


Disse prosjektene kan du utføre på. Denne koselige uteplassen kan du lage helt selv av paller. Start med å lage kryssben, her har jeg brukt 48X1MM Ckonstruksjonsvirke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.