mandag 5. juni 2017

Paroc vindsperre

PAROC XMW 0Vindtett er en vanntett og diffusjonsåpen membran som består av et lag polypropylen og en monolitisk film. PAROC XST 0Enkeltheftende tetningstape for skjøting og tetning av plastfolie og vindsperrer.


Tetningstapen er aldersbestandig og består av modifisert. Isolasjon og vindsperre. Riktig isolasjon sørger for bedre komfort og lavere kostnader.


Paroc vindsperre

De støydempende egenskapene er perfekte i tettbygde strøk og en godt. Plastemballasje – Rull. Vindbeskyttelse for alle typer bygninger der det er krav om å beskytte konstruksjonen (isolasjonen) mot. VIS UNDERKATEGORIER.


Paroc vindsperre

Viser alle resultater. Sorter etter popularitet, Sorter etter siste, Sorter etter pris: lav. Sitko vindsperretape er en diffusjonåpen, vanntette orseglingstape for forsegling og sammenkobling av vindsperrestoff eller behandlet papir. Det er eit par.


Enkeltheftende tape for tetning av kanter og gjennomføringer, men også skjøting og tetning av plastfolie og vindsperrer. Hovedformålet er å beskytte varmeisoleringen mot luftbevegelser. Vindsperre PAROC Stenullisolasjon eller tette membraner. Overgang ved gesims mellom vindsperre på vegg og taktekking.


Yttervegg paroc. Glava Robust dekket med takboard fra PAROC. Legg i handlekurven. Produktet har en overflate av naturfarget glassfiberduk. STEINULLSPLATE PAROC SOLID. KONSTRUKSJONSVIRKE. Kombinert undertak og vindsperre er et forenklet undertak som er vind- og vannavvisende. Smartlås for coworking – Tysk Bærekraftpris – Fornyet vindsperre - Fugefrie. PAROC elementer må monteres i henhold til prosjektets spesifikke detaljer. Vi har utviklet spesialutstyr for løfting av elementene.


Dersom veggen ikke er lufttett bør det monteres en vindsperre mot den laftede veggen. Den må være diffusjonsåpen. En vindtett duk tar minst.


Paroc vindsperre

PAROC eXtra er en universell isolasjonsplate produsert av ikke-brennbar steinull og brukes til varmeisolasjon, lydisolasjon og brannbeskyttelse i f. Størrelse Windy leveres i bredden m, svarende til fuld etagehøjde, og er dermed velegnet til vandret montering. Bison vindsperre består av polypropen som lamineres med polytenfolie.


Paroc tilbyr isolasjon til. Her er det viktig å sikre at beslaget avsluttes inn under veggens vindsperre, som jo er så langt inn i veggen regnvannet i verste fall kan nå.


Brann: Tilstøtende vegg i aktuell brannklasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.