torsdag 29. juni 2017

Slemmestad byggevare

Fauna utstråler en tydelig funksjonalitet og tidløshet. Vi viser deg formelen for trinnavstanden på en perfekt trapp. Du kan bygge en trapp selv, til en brøkdel av prisen for en ferdigtrapp.


Innvendig trapp. Kvalitet til rett pris ! Standard utførelse.

For rette partier i trappen. Trapp med rette partier. De rette trinnene i trappen fornyes med fordel ved hjelp av enkelttrinnene våre, så lenge trappen ikke er.


Vi levere også valnøtt, bøk, rogn og mye mer. Send oss dine ønsker og mål for trapp, så får du pristilbud. Bestill pristilbud. Legg så dette målet inn i antall for varen for å få prisen på hele jobben.


Før sliping: Før sliping: Nyslipte inntrinn i furutrapp : Nyslipte inntrinn i furutrapp : Nyslipte. Velg mellom matt, halvblank eller blank glansgrad.

MAGI PÅ SPANN: TreStjerner Gulvmaling egner seg ypperlig ved maling av trapp. Noen velger å la naturens. Handle raskt og. Skap den atmosfæren du vil ha i huset med en trapp til en god pris.


Har du barn i huset. Hvit trapp trinn i ask. Furutrapp til salgs. Med vennlig hilsen. Det stod mellom å kjøpe en ny trapp eller å pusse opp den gamle trappa. Valget falt på ny, og i løpet av fem timer var jobben gjort. Prisen på en trapp varierer med hvilken trappemodell, treslag og overflatebehandling du ønsker. Sjekk ut prisløftet vårt! Vi garanterer lavest pris. Det hele er godt tilrettelagt for den som vil. Ikke akkurat fresh furutrapp, den så faktisk enda verre ut før sliping.


Vi synes nok at gulvmalingen har en vel stiv pris, 6kroner for liter. Male trapp - happy homes. Jeg skal ha ei trapp. Her er et eksempel på hvor flott det blir fra en gammel furutrapp til ny.

Pergos 5-i-gir ulike listetyper for ulike deler av gulvet, alt i én praktisk pakke. Listene står perfekt til gulvet både farge- og strukturmessig, og alt-i-ett-løsningen. Folier som etterligner treverk er nemlig produsert. Håndløpere til din trapp.


Beregn pris, design og bestill direkte! Jobben ble utført bra, og som avtalt i henhold til tid og pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.