mandag 31. juli 2017

Glassplate mellom kjøkkenbenk og overskap

Slik blir kjøkkenet mer moderne. Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken, men i de senere år har det blitt mer. Glass over kjøkkenbenk.


Vi skal nok gå for fliser. Ellers kan du male veggen en sprek farge og ha glass foran. Elller kanskje en plate i børstet stål? Vi leverer digitalprintet designglass.


Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg. Hvorfor velge glass mellom Kjøkkenbenk og overskap. Men sprutsonen, området mellom kjøkkenbenk og overskap, kan være et.


Glassplate mellom kjøkkenbenk og overskap

I tillegg har hun lagt sin elsk på plater av kobber lagt under glass i. Foto over kjøkkenbenken. De fleste går for fliser i sonen mellom benkeplate og overskap på. Oslo- bedriften Oksidé, mellom benkeplate og overskap på kjøkkenet. Ved å benytte glass mellom kjøkkenbenk og overskap har du muligheten til å sette.


Fin og pent brukt glassplate av herdet glass selges. Med en glassplate montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å skape ditt unike utseende på ditt kjøkken. Hva gjør du mellom benken og overskapet ? I dette kjøkkenet er det valgt kompositt på benk og vegg.


Eksempel på glass med ferdig motiv fra Glamitec. Stål, glass, glaserte fliser og porcelanato, som er laget av porselen, er alle. Vi kan levere et bredt utvalg av glass for bruk mellom benkeplaten og overskap, eller andre steder der man ønsker en vedlikeholdsfri flate som er svært lett å. På kjøkkenet kan du for eksempel få montert kjøkkenglass mellom kjøkkenbenk og overskap. Kjøkkenglass gir et stilrent utseende, samtidig som det herdede.


Glassplate mellom kjøkkenbenk og overskap

Vi vurderer enten fliser, som er litt dyrt og pesete å legge, eller glassplate mellom kjøkkenbenken og overskapene. Problemet er bare at. Benken har induksjonstopp. Med glassplate montert mellom benk og overskap ivaretar.


De centimeterne mellom kjøkkenbenken og overskapene er rene. Du kan for eksempel dekke det med en glassplate som forsegles med.


HALVMETEREN: Her er området mellom kjøkkenbenk og overskap håndmalt og beskyttet med en glassplate. For å sikre deg mot at platen. Stålplate mellom kjøkkenbenk og overskap innlegg 4. Flere resultater fra forum. Det er mange ulike glasstyper å. Bilder og motiv Fordelen med bruken av glass over kjøkkenbenken er.


Mellom kjøkkenbenken og overskapene er det en liten halvmeter som. Og beskytt det gjerne med en glassplate, i hvert fall i sprutsonen. Man kan også male en nøytral glassplate selv, eller.


Tapet på veggen mellom over- og underskap på kjøkkenet, er både rimelig og trendy. Dersom du har overskap hele veien, legg tapetet nedenfra og opp og kutt oppe.


Et glass på veggen mellom kjøkkenbenk og overskap gir kjøkkenet ditt en estetisk og praktisk oppgradering – enkelt å holde rent. Listene sørger også for at smuss og matrester ikke sniker seg inn mellom.


Hos HTH får du beskyttelsesplater i pent herdet glass som er lette å rengjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.