tirsdag 25. juli 2017

Markiser huset

Markisehuset AS tilbyr et stort. Dukskift til markiser. Våre terrassemarkiser leveres i tillegg med en utvidet garanti på hele år på rammeverket. Bare selve duken til markisen har kvaliteter som byr på flere valg.


Her får du en guide!

Finn en markise som matcher huset. Veltilpassede terrassemarkiser er både praktiske og setter sitt preg på huset og uteplassen. Det er vel verd å ta seg tid til å finne den rette.


Vi kommer på gratis. Gi huset et ansiktsløft samtidig som du bedrer innemiljøet! Vindusmarkisene gir. Villamarkisen AS produserer våre markiser og markiseduker selv på egen fabrikk.

Drar markisene ned helhetsinntrykket av huset ? Av utvendig solskjerming er markiser det mest populære og vanlige i norske hus og hjem. Utenfor huset kan det også være godt med ekstra skygge. Utvendig solskjerming gjør inneklimaet mye bedre.


I tillegg kan den forlenge sommersesongen ute. I en skråning med god utsikt over Mjøsa finner du huset til familien Moreno på tre, snart. Du tar markisen ut og inn ved hjelp av fjernkontroll.


Som med hagemøbler og husvegger bør også markisen få sin runde. Royal vindu- og fasademarkiser passer til alle typer hus og hytter.


Alle våre markiser er kraftige og solide og beregnet for norsk klima. For noen år siden var markisene gjerne mer fargerike enn huset – stripete markiser i gult, blått, rødt og brunt var et vanlig syn. Eller de kunne.


Hva slags stil har huset ditt? Er det gammelt, klassisk med rutete vinduer eller moderne med store vindusflater? Har du behov for solskjerming som går rett ned foran vinduet, er for eksempel screen et bedre alternativ.


Forlat aldri markisen helt ute.

Leveres med sveiv for å trekke markisen utover eller innover. Terrassemarkise passer alle typer hus. Fallvinkelen kan reguleres etter hvor høyt eller lavt solen.


Skreddersydde løsninger innen solskjerming, hus og hage, servicetjenester, spa og spabad. BMP er saltens største solskjermingsspesialist i private hjem og bygg. Med våre markiser dekker du alle disse behovene. Som forhandler for REX markiser kan vi tilby terrassemarkiser, vindusmarkiser og fasademarkiser i alle varianter og farger!


Tilbyr gratis befaring og gode tilbud på markiser til ditt hjem. Hagesiden har meget gode solforhol og de oppdaget raskt at huset ble fryktelig varmt på. Trenger du ny markise ? Lyset gir energi og er etterlengtet etter en.


Vi gir deg gjerne råd om hvilke løsninger som passer til ditt hus Kontakt oss for en uforpliktende prat! Med en liten skygge føles huset koselig selv på utsiden. Velg riktig markise blant terrassemarkiser. Vi har valgt en markiseduk i samme farge som de andre.


Du har bestämt dig för att du behöver markiser till ditt hus. Kanske fönstermarkiser för att skydda huset från skarpt solljus och värme, och därmed skapa ett.


MARKISER HAR SATT PREG PÅ VÅRE HUS GJENNOM GENERASJONER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.