tirsdag 1. august 2017

Loftsavfukter

Loftsavfukter

VentoVind TM er et system for behovsstyrt ventilasjon, noe som innebærer at ventilasjon bare skjer når det er gunstig for loftsrommet. Fuktproblemer på loftet. I en utredning utført av Boverket kommer det frem at ca.


Loftsavfukter

Allment om loft. Muggsopp på loft blir vanligere og vanligere i Norge. Et eksempel er at det i dag isoleres, eller etterisoleres mer.


Huset vårt har ikke dampsperrer i himling mot kaldloft, og det er småtegn til svertesopp der oppe. Det har nok skjedd ifm forandret bruk, les fra. Loftsavfukteren er meget rimelig i drift. Anticimex - Kopiering tillatt med.


Loftsavfukter

Har lest litt om at en loftsavfukter kan være tingen. Når utelufta inneholder mindre fukt. Har fått en del svertesopp på loftet, gammelt hus med dårlig utlufting av loftet. Tenkte å sette in bedre lufteventiler og få fjerna soppen.


Etter nyttår får takstfolk ekstra mange henvendelser fra boligeiere som oppdager muggvekst på loftet. BOLIGMILJØ KRYPGRUNNSAVFUKTING LOFTSAVFUKTING RADONSANERING STYRESYSTEM SLANGESYSTEM TILBEHØR.


Montering av loftsavfukter kan løse dette på en gunstig og rimelig måte. Det er utett ved loftsluke eller loftsdør, dette gjør at fuktig boligluft kommer opp på loftet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.