onsdag 9. august 2017

Shaggy natur

Shaggy natur

Andre ledd i prosessen med å behandle teak etter endt sesong. Første preparet for å gjøre skitten og slitt teak som ny igjen. Etter at all gammel behandling er fjernet med Liberon Stripper, anbefaler vi å beise møbelet med Liberon spritbeis i fargen viktoriansk mahogny eller teak, for en. Sliping av teakdekk, tetning.


Shaggy natur

Fresing av alle skjøter. Ubehandlet teak blir etter hvert grålig. Rengjøring av smuss fra regn og sko, skal skje regelmessig. Rengjør overflatene med ekte teak, med ferskvann og en myk.


Shaggy natur

Behandling av teakdekk. E-post Skriv ut PDF. Fare Gir alvorlige etseskader på hud og øyne. DETTE TEAKBORDET har fått god behandling og bortsett fra en ganske.


Bordene kjøpes i dag først og fremst i brukthandler, siden teak er. På svært kort tid og med lite arbeid så kan du få tilbake den overflaten din teak hadde da det var nytt.


Til bruk på teakdekk, teakmøbler og andre teakoverflater. Men teak inneholder naturlige oljer og har det i grunnen best ubehandlet. Det er en fordel å kjenne kvaliteten før behandlingen starter og.


Vedlikehold av teak. Hei alle Saga entusiaster. Har vurdert å behandle teaktekket på min 315. Mobile i hele Skandinavia. Med noen enkle grep og nyttige produkter får. Denne oljen er beregnet til impregnering, vedlikehold og beskyttelse av teak. Teakdekk rensing. Har du teakdekk er situasjonen annerledes. Det er et fett treslag, noe som gir det naturlig vannavvisende. Denne behandlingen tilfører litt fett til teaken og gjøt at skitt ikke setter seg så lett. Boracol rt effektivt.


Handlevogn kr (0). Da kan du behandle dem med olje. Etter å ha seilt rundt i sommer med nytt dekk på Marina har jeg blitt kontaktet av diverse mennesker vedr behandling av teakdekk, noe jeg. Til impregnering, vedlikehold og beskyttelse av teak, hardwood og andre olje.


En enklere og raskere behandling enn ren teakolje og andre møbelpolisher. Flere resultater fra baatplassen. Hva bruker du for å. TEAK BEHANDLINGSYSTEM fjerner (løfter) fett, oljer, bensinflekker, selvbruningskremer osv. La det tørke, puss med sandpapir og treverket er klart for ny behandling.


Påfør med pensel eller rull og la det virke i. Denne bruksanvisningen gjelder for behandling av teak og edeltre med Benar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.