onsdag 9. august 2017

Slemming av leca pipe

Se prinsippskisse for beregning av riktig høyde. Antall meter slemming Beregner mengde slemming på pipens sider i angitt lengde. Anbefalt over tak. Kan brukes på underlag av tegl, betong, Leca.


Overflatevarianter: kostet, slemmet. Har en leca pipe som ikke er behandlet på noen som helst måte.

Har sett på heydi hvit slemming, men jeg må kanskje ha på noe for å jevne. Bank på forskjellige steder rundt på skorsteinen for å finne puss og slemming som sitter dårlig eller flasser. Lyder det hult, river. SOTLUKESTEIN FOR LECA STD PIPE.


Gir en vanntett overflatebehandling. Benyttes til slemming av pipe og Leca grunnmur under terreng samt i overgang mellom grunnmur og fasade. Slik legger du LECA grunnmur (del 8).


Pussbehandling skal være minimum sjikt.

Til tegl og betong kan en puss kun være av estetisk karakter, mens der hvor Leca blir brukt utvendig vil det alltid kreves en slagregntett. Tettere Lecabetong, evt.


Murer, Skorsteinsarbeider Vi ønsker å få fjernet resten av gips og murstein på pipe. Inn- og utvendig på betong, puss, Leca, tegl og annet murverk.


Til slemming av pipe, grunnmur og sokkel på underlag av f eks Leca, tegl og betong. Weber Slemmemørtel er hydrofobert, hvilket gir en vannavstøtende. En uke med pussing og slemming. Pipe og mur friskes opp.


For fasade, mur, pipe og garasje. Heydi Hvit er en. Slemming heydi hvit 5kg vanntett for mur og betong. Når det gjelder muring av egen Leca -grunnmur og pipe, stilles det krav.


Kalkbasert, vannavvisende og diffusjonsåpen edelslemming til overflate- behandling av kalkbaserte underlag, mur og betong. Hva soer Leca om slemming eller ikke av lydvegg? For slemming av Leca, tegl og betong. Icopal pipe har et pipeløp med diameter 2mm og tverrsnitt.


Samtidig bør alle pipeflatene gis et solid lag puss, og. Fyll innerrørene med Leca kuler, san.

Fasader – sokkeletasjer – kjellervegger. På Leca - og Scanblokk: For å oppnå best vedheft og vanntetthet bør ADDA HVIT VANNTETT brukes som en slemming på første strøk. Påse at dype sår og dårlig. Under pussen (eller hva det er som er benyttet) befinner det seg en leca pipe.


En litt større skade krever derimot at hele pipa må pusses på nytt. Jeg har allerede meislet. Begge deler kan du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.