onsdag 20. september 2017

Etterisolere kjeller innvendig

Interiørbeis som beskytter mot gulning av treverket, hardvoksolje for tre- og parkettgulv og lasur til laseringen. Matt, halvmatt, blank og halvblank. Bonas nye hardvoksolje er dette problemet løst til felles glede for. Dette gjør gulvet ekstremt.


Spennbeslag, lameller og silikon leveres for hver skjøt, inkludert i prisen. Hardvoksolje har en stor fordel med at man kan gå lokalt på ekstra slitte plasser for å friske opp dette i motsetning til f.

Oljer finnes også i flere varianter og. Viser 1–av resultater. Standard sortering. Det er store pris og kvalitetsforskjeller på lakk. Normalt bruker man. Eik ubehandlet, Eik med ecowoo Eik med hardvoksolje, Eik med oljelakk. Ubehandlet eik.


De beste gulvpleieproduktene til fornuftige priser. Utleiespesialisten har de aller fleste produkter til gulvpleie, også til utendørs bruk.

Vi leverer også produkter. Vi overflatebehandler heltregulvene av furu, eik og ask med en helt naturlig, plantebasert hardvoksolje som beskytter gulvet mot smuss og søl. Voksen danner et. Spar 28% i den billigste butikken.


Behandlingen gir et slitesterkt og naturlig utseende. Trestjerner Hardvoksolje kan også kombineres med lekker innfarging fra Trestjerner Gulvolje.


Det trenger dypt inn i treverket og lager en microporøs overflate. I motsetning til et lakket gulv, kan slitasje på hardvoksolje repareres lokalt. Filtrer på pris. Legg i huskeliste.


Pris : kr — kr 5. På lager i butikker. Klikk for større bilde. Logg inn for å se pris og lagerstatus. Et pristilbud er det du trenger for å starte prosessen med å gi dine egne gulv nytt liv.


PS: Bestill hjemmebesøk (99-) om du trenger faglig. Leveringsdatoer. Handlevognen er tom.


Gjøco Hardvoksolje er velegnet til bruk på nye eller nedslipte tregulv og på nedslipte parkettgulv, samt til vedlikehold av tidligere hardvoksoljede flater.

Showing the single result. Se datablad for detaljerte påføringsanvisninger. Velg butikk for å se priser og lagerstatus. Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv.


Osmo er bransjeledende. Spesialtilpasset Hardvoksolje for bruk på tre- gulv hvor. Mål, priser og illustrasjoner kan endres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.