tirsdag 24. oktober 2017

Føring av mannskapslister

En rekke bedrifter må nå legge om rutiner for å kunne etterkomme. Byggherren skal sørge for at det føres elektroniske lister over alle som utfører.


Kravet om elektronisk føring av oversiktslister betyr at byggherren må ha PC. Elektronisk føring av mannskapslister. Hvordan skal vi føre mannskapslister elektronisk fra 1. Det holder ikke å skrive navn og fødselsnummer på et papir i. Forskriften stiller blant annet krav om at det til enhver tid føres liste over. Nå må mannskapslister føres elektronisk.


Boligprodusentene. Det finnes flere måter å registrere mannskapslister på. Ordlyden i forskriften er at mannskapslisten nå skal føres elektronisk, men det sies lite. IKKE byggherreforskriften § og det er således IKKE krav til elektronisk føring av mannskapslister.


Vår løsning dekker lovkravet på en enkel måte. Registrer deg inn og ut på mobil. Ingen anleggsterminal, ingen. Forskrift om elektroniske mannskapslister på byggeplassen kan du lese.


Føring av mannskapslister

Få automatisk loggføring av hvem som befinner seg på byggeplassen! Slutt på manuell inn-og utsjekk og dårlig oversikt over hvem som jobber. Det skal føres kontroll med hvem som har tilgang til prosjektet og det skal føres elektroniske mannskapslister.


Føring av mannskapslister

Det er byggherren som er ansvarlig for at det føres elektronisk mannskapsliste på byggeprosjektet. Men i de fleste tilfeller vil byggherren. Norsk Eiendom har også utarbeidet tre standard.


Som et ledd i kampen mot svart arbei innføres det krav om digital føring av mannskapslister fra og med 1. Data om boligkjøperne. Det er kanskje også den enkleste måten å oppfylle kravet om føring av elektronisk mannskapsliste. Gjør registreringen sikrere ved å lage et virtuelt gjerde rundt.


Skanska benytter ulike elektroniske verktøy for mannskapslister, adgangskontroll og elektronisk føring av oversiktslister iht. Så lenge byggherren er profesjonell, så må det føres elektroniske mannskapslister.



Hvor lenge skal mannskapslistene lagres? Mannskapslistene. Byggeplassen, programmet for automatisk føring av mannskapslister.


Og det har vært krav til føring av mannskapslister på arbeidsplasser i lang, lang tid. Alt dette grenser lett mot personvernet og det faktum at vi. REGBOKS ELEKTRONISK MANNSKAPSLISTE.


Bruker du fortsatt penn og papir til føring av mannskapslister ? Endringene innebærer at oversiktslistene heretter skal føres elektronisk og at. Etter byggherreforskriften § skal det føres daglige elektroniske mannskapslister på bygg- eller anleggsplass med “profesjonell byggherre”.


Endringen i byggherreforskriften §gjør at det fra juli i år er lovpålagt med føring av elektroniske mannskapslister og registrering av lovpålagt HMS-kort. Denne godtgjøringen er for administrasjon og planlegging av innsatsen, kommando og ansvarsforhol føring av mannskapslister m. Vi leverer appløsning for elektronisk føring av mannskapslister og automatisk kontroll av HMS-kort opp mot arbeidstilsynet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.