onsdag 11. oktober 2017

Granitt trappetrinn

Granitt trappetrinn

Norges ledende nettbutikk for salg av steinprodukter til ditt utemiljø. Vi selger i hele Sør-Norge som eksempelvis Oslo. Trinn 37x15x1cm. Pris fra 695kr per stykk.


Vi kan sende over hele landet med Bring. Kjøp direkte i nettbutikken. Velegnet til alle slags trapper utendørs. De brukes i alt.


Vi leverer også spesialbestilte trinn til små og store trappeprosjekter. Fliser og trinn av granitt eller skifer til forblending av trapp av betong eller lignende. Stencentrum levererar och monterar alla typer av trappor i granit, skiffer och kalksten. Tänk på att din entrétrappa är det första intrycket av ditt hus.


Granitt trappetrinn

Kalibrerte granitt trinn av absolutt beste kvalitet! Enkle å lime på eksisterende støpt trapp. Sklisikre og frostsikre! Legg det første opptrinnet, og kontroller at dette ligger i vater.


Som opptrinn kan det benyttes Herregård murblokk, -granittkantstein eller ministøttemur. Til bruk i både private og offentlige gårdsrom.


Når man velger å bygge en trapp med granittelementer får man en tidløs, slitesterk. Vi har trinn som er grovhugget på alle sider, og trinn som er saget, men har. DIMENSJONER 100x37xcm.


Den kan brukes på innvendige og utvendige trapper som granitttrapper, torg, bussholdeplasser, jernbanestasjoner, offentlige bygninger. Detaljer: Dokumentasjon: Lagerstatus. TRINN GRANITT GRÅ 15X37XCM.


Vi prosjekterer, leverer og monterer naturstein til ditt kjøkken. Bli bedre kjent med våre tjenester her. Eksklusive trappetrinn i Larvikitt. Leveres med naturfront og skjært topp og bunn.


Be om pris på granitt trappetrinn levert rett hjem. En fin trapp kan utgjøre en stor forskjell i hjemmet ditt. Avdekning og trinn i Oppdal Mørk.


Dette er gjerne et rimeligere alternativ til skifer. Granitt trapp – Paddang. Det er også tidsbesparende og en hurtig måte å lage til en trapp. Massive granitt trinn.


Granitt trappetrinn

Naturstein til utemiljø: massive trinn fra Steinspekteret. Trapp i granitt. I steinbruddet er det høy. Eide Stein AS er underleverandører av granitt for mur, kanter, trapper og fasade.


Vi har både granittflis og skiferflis til din trapp i forskjellige fargenynanser og størrelser. Skal lage en granitt trappetrinn kant rundt belegningstein inngangsparti.


Part of our Backyard DIY series. Bygges av granitt elementer som utgjør opptrinn. Valgfri hugget eller prikket front.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.