onsdag 1. november 2017

Dekk felg bodø

Dekk felg bodø

Bestill time på nett. Planlegg kjøreruteSend. Her har vi samlet gode råd og tips om dekk og felger, vi avliver også noen myter.


Etter år i dekkbransjen i Bodø, utvider vi vår verkstedkapasitet. I tillegg til å levere alt av dekk og felger, samt dekkhotell. Hos oss får du alt av dekktjenester.


I vårt brede utvalg av dekk og felger finner du de som passer best til din bil og kjøring, er du i tvil spør oss om. Noen av våre tjenester.


Et av Nord Norges mest moderne senter for dekk og felger samt storbilvask. Ta kontakt for gode. Er du på jakt etter dekk og felger i Bodø ? Da har du kommet til riktig sted. Ser du etter en leverandør av dekk og felger i Bodø ? Er de gamle dekkene slitt, ønsker du å bytte felger eller gjelder det dekkskift ? Uansett hva du er på utkikk.


Right click to add form. PSD PSD Auto Parts AS tilbyr dekk og felger til alle typer kjøretøy. Point S : Din leverandør av dekk og felger i BodØ. Vianor tilbyr felger og batterier i tillegg til alt innen.


Dekk felg bodø

Finn alle våre. Vi har også alle. Den jobben tar vi gjerne for deg! Dekk og felger til bilen din. Alt du trenger å gjøre, er å bestille time. Velkommen til Salten Dekksenter ! Du finner oss på Bertnes rett utenfor Bodø sentrum. Her kan du slappe av med en kopp kaffe og avisa, mens vi skifter hjul på. BECKMEISTER AS leverer dekk og felger til alle bilmerker og modeller. STORM ARCTIC FELGER OG VINTERDEKK TIL VOLVO. I stedet for å komme på dagtid. Leveres på dagen. Anerkjente merker.


Les mer om Ford Originaldeler her. Bodø hadde vi med noen felger, med og uten dekk. Beckmeister AS, Bodø. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak bestå av montering av dekk og felger. Det er en fordel. Utfører oljeskift, bremsebytte, vedlikehold og service. Stange til Bodø. Norges bredeste utvalg av dekk og felg til både personbil, varebil, last, industri og landbruks kjøretøy. Registrer lignende oppdrag. Priser på miljøtorg med vekt ( Bodø, Vikan, Fauske, Reipå). PCB og klorparafin, pr.


Dekk felg bodø

Bildekk med og uten felg pr. PREMIUM Dekkhotell - Personbil. Hvis noen i området.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.