fredag 3. november 2017

Dilatasjonsfuge betong

Selvstøttende dilatasjonsfuger for vanntett støpeskjøt. HauCon Norge AS Hovedkontor: Johan Follestads vei 3. Dette bladet beskriver oppbygning av industrigolv av betong på grunnen. I og med at betong er et materiale som beveger seg mye de første årene. Har forstått at det kan lønne seg med en ekspansjonsfuge langs veggene pga.


Dilatasjonsfuge betong

Mitt spørsmål er: Hva er det. I dag blir det i større grad benyttet betong der hvor det tidligere ble brukt asfalt.


Habberstad AS løser utfordrende oppgaver innen vanntetting av betong og konstruktive reparasjoner av betongkonstruksjoner. Tetting av dilatasjonsfuge. Utvendig forblending og isolering av eldre yttervegger i mur, betong eller tre.


Dilatasjonsfuge betong

Som hovedregel skal ikke restfukt i betong overstige 85% RF i gulv uten varme. Reparasjonsmørtel. Men hvis du for eksempel skal støpe gulv i en lang, smal gang, kan det være en fordel å lage en såkalt ekspansjonsfuge, og dermed dele opp. AddaPlate og gulv av betong.


Terrazzoflaten utstyres med en dilatasjonsfuge. I tillegg må dekke- og rørgjennomføringer, støpeskjøter og dilatasjonsfuger konstrueres med tanke på vannpåvirkning. Vanntett betong. Legging av renne i betong.


Dilatasjonsfuge betong

Belastningsklasse A - F 900. Kvalitetsbetong for kjøring.


Brostein, belegningsstein o. HALFEN har flere systemer og innovative løsninger for betongdekker som må deles opp med dilatasjonsfuger eller som trenger støpefuger. Problemstilligen rundt keramisk flis på betong er i. Støttemur utføres med dilatasjonsfuge. Betongkvalitet: BSV-40. Armeringsstengene må være dekket av minimum 40mm betong i alle retninger.


Dilatasjonsskjøter. Elementer av betong og lettbetong. Trapesprofilerte. IIIIIIIIIIIIIII. Tettebånd selvklebende 100mm x 30M. Selvheftende tetteremse for forsegling av skjøtestykker og vinkler. Inngår i både vårt rullbare og. För försegling av inner- och ytterhörn. Ingår i både vårt rollbara och dukbaserade tätsystem. Komprimert fugebånd av impregnert mykskum for dilatasjonsfuger. Nettarmert sprøytebetong med nedre føringskant av betong. PE- skummet på.


Ekspansjonsfuger, også kalt dilatasjonsfuger, skal tillate utvidelse av betongen. J2: Veggelementer.


Fugebånd (waterstop) Fleksibelt, mykt PVC-fugebånd brukes til vanntetting av støpeskjøter og dilatasjonsfuger i betongkonstruksjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.