tirsdag 21. november 2017

Ei 60 dør

Bygg har som mål å tilby dører og andre byggevarer med god kvalitet til rett pris. Vi legg stor vekt på rask leveringstid og god service til våre kundar. Dørbladet har en overflate av glassfiberarmert polyester og karmen består av5mm rustfritt stål. Resultatet er en slitesterk hygienisk dør som er lett å holde ren, og.


Dør for offentlige miljøer der man stiller krav til slitestyrke samt brannegenskaper.

Branndør A( EI). Vinduer og dører som plasseres i en brannvegg må i utgangspunktet tilfredsstille de samme kravene som stilles til veggen. Dører uten røyktetthet. Kan utføres med dørbladprofiler for.


Uskadd dør, feilbestilt. Ståldør 76x2cm. Høyre Karm med gerikt stk.

Faset anslagsterskel, varmforsinket. Heisdør kan utføres uten klasse S a. Typegodkjent brannklasse. Legg i handlevogn. Systemet har en byggedybde.


Bolseth Glass har stort utvalg i brannklassifiserte dører, vinduer og fasader i aluminium og glass. Pakning rundt dørbladet. STÅLDØRER EIOG EIKAN FORBEREDAST FOR ELEKTRONISK LÅSSYSTEM El. Kottdøren har mm isolering.


En allsidig dør som tilfredsstiller høyere krav til brann. Egner seg perfekt til hoteller, flerbolighus, offentlige bygg. En Adør skulle for eksempel være av stål eller annet ubrennbart.


Er det krav til åpningsmotstand på dører med lukkekrav (C) ? Dør beregnet for manuell åpning skal ha åpningskraft på. Vi kan også levere hvit EIog EIkottdører i størrelsene: x 79.


Ser en branndør som egner seg på steder der styrke.

KLASSIFISERINGER. Utvalget består av innerdører, dørpartier, enkeltdører, dobbeltdører og skyvedører. En dør er ikke bare en dør. Når du skal velge dører hjemme bør du tenke på flere ting, blant annet dørens design, funksjon og kvalitet.


Frisk opp hjemmet med. Klassifiserte dører er godt egnet der det stilles krav til lyd og brann, for eksempel.


Klimatilpassede dører egner seg til innvendige lokaler der det er temperaturforskjell på hver side av. Innvendige vegger med brannmotstand i åpningsvindu i EI-helglass-system helt opp til EI - 60. Montering: Dør - og glassveggparti festes mot tilsluttende.


KOMBINASJONSDøRER (Alle dører tilgjengelig både som enkelt- og dobbeltdører). Giljes ytterdører er høykvalitetsprodukter, men riktig montering av dørene er avgjørende for å at døren skal fungere optimalt over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.