fredag 24. november 2017

Feielist

Maxbo har feielister som gir en pen avslutning mellom dørterskel og gulv. Kjøp på nett eller i butikk. Feielist i lakkert eik. Amerikansk hvit eik. Lakk: 1% UV-lakk. Produsent Moelven Wood AS. Montering av feielist. En feielist i lakkert eik som skjuler skjøter og skaper en harmonisk overgang mellom terskler og gulv. Om vårt trevirke. Alle lister selges i faste lengder. Lengdene varierer fra, 7-5. Det er irriterende, når feielisten ikke sitter skikkelig fast.


Feielist

Men det er faktisk ikke så vanskelig å få den til å sitte. FEIELIST, EIK LAKKERT Listene produseres av 1. Våre lakkerte lister er lakkert med en 100% UV lakk Ved eventuelt vedlikehold kan det. Innvendig listverk i heltre leveres hovedsakelig i furu.



Se flere dimensjoner og overflatebehandlinger i nedtrekksmenyen nedenfor. Fås kun i butikk. Eik 9xfeielist lakk. Legg i handlevogn. På lager i butikk. Se lagerstatus i butikken. Feilist benyttes som list inntil dørterskel eller utenpå eksisterende gulvlist. Pris per løpemeter. Sødra Interiør AS. Se varehuskeyboard_arrow_up. En feielist benyttes til å lage en pen og harmonisk avslutning mellom dørterskel og gulv. NOK 1700NOK 2150. Størrelse: 09x015.


Feielist

Varen finnes på følgende avdelinger: Høvellast Lillestrøm AS. Mest vanlig er å bruke feielist i eik ved terskler og langs gulv. Sjekk butikkinfo. Hvilket produkt leter du etter idag?


Brukes for eksempel ved. Se fullstendig vareinformasjon. Antall LEGG I HUSKELISTE. BETYDNING OG BRUK. Dimensjoner, 5× 5× 5m. Spar 62% i den billigste butikken. Plankepriser hjelper.


Her ser du hvordan du enkelt monterer en feielist på et bad ved hjelp av monteringslimet Casco SuperFix. Detaljer: Dokumentasjon: Lagerstatus. Netthandelsløsning for små og mellomstore bedrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.