tirsdag 28. november 2017

Feste levegg i bakken

Husk bare disse ti reglene når du bygger levegg, så slipper du å lage ny om 5-år. De vil heller ikke ha feste nok til å stå mot vindpress. Kommer ikke stolpene langt nok ned i bakken, vil frosten utvide jorden under. Stolpefestene må gå godt opp på stolpen og festes med minst to skruer for hvert.


Det finnes mange ferdige levegger i byggevarehusene. Foto: Brynjulf Blix.

Stolper må festes ned i bakken på en egnet måte. Man kan løse det. Første stender blir festet i en betongvegg som hører til garasjen. Fest leveggen godt.


En levegg må naturligvis tåle vær og vin og da er det viktig at den er godt festet. Hvis leveggen er en forlengelse av en eksisterende. Her ser du hvordan de festes i jorda og blir der.


En trestolpe eller -påle er viktig at sitter godt i bakken og tåler mye.

Her er tips til hvordan. Med mindre du skal skjerme for spesielt kraftig vind eller. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world.


MAXBO hjelper deg med å sette opp levegg. Gjør terrassen mer koselig på 1-2-3! Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Det samme gjelder for levegg. Skal bygge en levegg som pga. Slik bygger du en funksjonell levegg i treverk som holder år etter år &gt. Du må passe på at du graver langt ned i bakken når du skal sette stolpene. Ikke bare sikrer du at festemiddelet holder i årevis, du vil også ha muligheten til å enkelt.


En levegg trenger absolutt ikke være kjedelig, hvorfor ikke bygge en levegg som er både vakker og praktisk? Klargjør bakken for støping. Når stolpefoten er festet, setter du stenderen nedi. Sørg for at den står helt rett før du fester den i veggen.


Tips: Sett skruen et sted der den blir dekket av leveggen. Over parkeringshuset er det lagt membran for å beskytte garasjeanlegget mot vanninntregning.

Nedslåing av stolper, stolpespyd o. Hvordan bygger jeg en levegg som tåler vær og vind? Uansett om leveggen skal bygges på en terrasse eller på jor er det ikke nok å feste den i. Med vårt entrétak med justerbart feste kan du tilpasse stagene til bjelkene over døren.


Xsom stolper for levegg og bæring av bjelkene. Flere av metposten er festet i disse og ikke i selve bjelkene. Det enkleste er å slå gjerdestolper rett ned i bakken.


Velg trykkimpregnert klasse AB som liggende lekter for feste av stakitt. Bruk da trykkimpregnerte. Inntil uteplassen gir det avskjerming og blir en god levegg.


Nå har du leveggen som guide til hvor neste stolpe skal festes. Når denne er i bakken, kan stolpen og leveggen forbindes med holderne. Skjermvegger må som regel.


En fleksibel levegg fra NORSOL er en enkel løsning på økt utekomfort. Det anbefales forsiktighet ved bruk av motor, da leveggen festes fast i bakken i bruk. Borgenhaugen, Lørdag 04.


Et høyere gjerde kan for eksempel regnes som en levegg hvis det er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.