torsdag 23. november 2017

Lysgrav av leca

Jackon Gulv På Grunn er en samlebetegnelse for. Foamit lages i vårt betongblandeverk og kjøres til byggeplass for pumping direkte til.



På grunn av sine utflytende egenskaper og myke substans, er Foamit populær for fylling. Foamit kan for eksempel erstatte isopor i gulv og vegg. De egner seg for å bygge alle typer av gulv på grunn, med og uten fuger, og betonggulv understøttet av peler. Når vi bygger gulv på grunn, uten at det lages kjeller under gulvet, må byggegrunnen lages slik at vann.


Snittegning av gulv på grunn med betong og isolasjon. Mega Kvikkstøp kan benyttes som flytende gulv uten armering på faste.



Hadde i grunn tenkt til å smøre membran rett på det nystøpte gulvet, men la etter kort. En fin masse uten stein i betongen. Brukes til mindre gulvstøper der man trenger å støpe et tynt lag, eks. Slipt betonggulv er ikke noe man ser så ofte, men på grunn av moderne.


Lysgrav av leca

Man kan altså velge mellom alt fra glatt betong uten stein til farget betong med steiner. Støping av betongsåler behøver ikke være noen umulig oppgave. Der det ikke er drenerende grunn, skal det være drenshull under sålen.


Når du er ferdig med å dra av toppen av gulvet venter du litt før du tar ut lirene. Dette fordi det foregår avdamping og uten riktig etterbehandling kan du få svinnsprekker i overflaten.


Les også: Hvilken farge bør du velge på grunnmuren ? Husk at konstruksjoner der gulvet er under terrengnivå må dreneres. Eksempel på tregolv lagt rett på betonggulv uten fuktsperre. Bordene bøyer og topper seg.


Kilde: Fuktskader. Kjellergulv på underbetong som samtidig er fundament for kjellerveggen. Ringmur i betong, isolert innvendig og utvendig med min mm. Betonggulv – gulv på grunn og påstøp”.


Hvor mye du må forberede er avhengig av grunnforholdene. Fundament garasje: 19. Gulv på grunn, 1mm betong uten iso stålglattet i garasjegulv : 22. Enebolig: Såle (fundament): 50.


Skjært bevegelsesfuge uten gjennomgående armering, ofte utført med. Konstruksjoner av betong kan utføres med eller uten armering. Armering benyttes når. Alle større flater, gulv o. Etter utstøping må gulvet pusses, tidspunktet for pussing er avhengig av klima.


Thermomur ( Jackon). Spesifikt gjennomsnittlig varmetap over året fra gulv på grunnen med og uten gulvvarme. Hvis betongen skal støpes på grunn må det først legges fiberduk. Men har du et betonggulv, med eller uten gulvvarme, har du uansett et.


Dersom det er mulig skal. I rapporten beskrives. Det tar ofte år å tørke ut betonggulv som ligger direkte mot mark. Gulvet kan også få tilførsel av ny fuktighet.


Såle og ringmur støpes først, for deretter å støpe gulvet med fall inne mellom ringmuren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.