tirsdag 14. november 2017

Sømfix gardiner

Sømfix gardiner

For lange gardiner ? Superenkelt og tåler vasking! Bånd som benyttes til å legge opp gardiner og annet. Legg båndet mellom stoffet som deretter strykes fast. Denne varianten er ikke tilgjengelig, forsøk med en.


Sømfix gardiner

Strykebånd dobbelt-sidig til opplegg av fall på gardiner, bukser, skjørt. Brett stoffet med bredden på fallen du selv ønsker. Legg sømfix i mellom og press med. Hvis dere trenger nye gardiner, men syter med tanke på å legge opp, legge ned eller skjøte på for den del… DA er altså SØMFIX fra KI the.


Uten å sy kan du nå skape vakre gardiner på bare noen få minutter. Hold utkikk etter produkter med navnet Easy Fix! Mål hvor lang gardinen din skal være, sett en. Legg opp ermer, nedkanter, gardiner m. Kjøp så du har, dette er et supert produkt du kommer til å ha mye nytte av.


Dette strykebåndet lar deg kante gardinene raskt og enkelt uten nål og tråd. Bare ta strykejernet, brett og press. Produktdetaljer. Show less Show more. Vlieseline sømfix. Fungerer som dobbeltsidig tape i stoff, og fås kjøpt i butikker som selger sytilbehør, altså symaskinforretninger og hobbyforretninger. Gütermann, 10m per pakke. Til opplegg av stoff, både gardiner og klær. Har fått en ny forpakning, kan komme i rødt eller. Kan vaskes med grader.


Pris (kr. ) Vis varer som selges i butikk (57). Nullstill utvalg. Sømfix til oplægning som alternativ til at sy. Se hele vores gardin kollektion hjemme i stuen.


Sømfix gardiner

Til oplægning af kjoler, nederdele, bukser, frakker og gardiner. Læg imellem stoflagene og stryg, smelter stoffet sammen. Bredd stoffet i ønsket bredde, legg inn. Svisj så er du ferdig "sydd".


Perfekt til opplegg av bukser, skjørt eller gardiner. FOR LANGE GARDINER ? Har kjøpt gardiner i 1% lin, men de er så lange at de ligger utover gulvet. Hvordan legger jeg de opp, og hvor lange skal de være? Sveisa ny styring på DBS damesykkelen.


Se video 40% på lysdempende gardiner, gjelder ut uken! Vårt konsept Fra tak til gulv er et moderne gardin - og skinnesystem. Man får kjøpt dobbeltsidig vliselin som er fin til å bruke til å legge opp gardiner f. ORIGINAL: Deez Er det. Jeg mener og huske at jeg kjøpte det på Princess, til hele.


Det er smale bånd som du legger i mellom og stryker. Fint til å legge opp bukser, gardiner, og til alt man. Tekstillim 30gr. Strømpegarn 150g garnnøste. Sportsragg 50gr garnnøste. Jeg kommer til å stryke på sømfix for å holde kantene på plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.