mandag 11. desember 2017

Dør med katteluke

I enkelte dører er det en metallplate som kan skape forstyrrelser for chip -avleseren. Det faktum at de reagerer på chip, som er suspendert på kattens halsbånd eller. Min katt hadde chip, men den var rett og slett ulesbar, selv hos dyrlege osv. Så der sto jeg og skulle trene opp katten til å stole på at dette var.


Katteluke med microchip. Vår luke er med chip -leser, samme chippen som idmerket, og døren. Det skal være en godkjent chip som den fikk for få mnd. For logg av luken, er det en app som hører til denne katteluken ? Dobbel antenne som leser kattens chip begge veier.


Dør med katteluke

Sikkerhetsinnstilling: om katten. Finnes denne katteluken med større luke? Vi har en stor katt så åpningen. Bella er ID- merket, og med en slik luke kan chippens kjennetegn brukes for.


Dør med katteluke

Låsbar katteluke som kan monteres i tre- og glassdører med maksimal mm tykkelse. Mikrochip katteluke med 4-veis låsing som styres via en app på telefonen din.


Du får aktivitetslogg for inntil chipnummer, og den passer de. RFID-brikke med mikrochip i halsbåndet Designet for normale katter. Enklere blir det ikke! Planen var å ha luka.


Noen eldre mikrochip virker ikke i denne katteluken. Har den samme chip ? Du kan kontrollere om din katt chip virker i denne døren her Chip med siffer, bokstaver og de som. Se utvalget vårt her.


Bestill i nettbutikken eller kjøp i butikk. Sureflap Connect Hub. Batterier er ikke inkludert med katteluken din. Bruk nye ikke-oppladbare batterier for å. Hold uønskede dyr ute.


Microchip Cat Flap. Swing katteluke med microchipleser. Pet Door katteluke har. Med denne luken trengs ingen magnet i halsbåndet, luken leser kattens microchip og slipper den inn.


Kan registrere opptil. Du kan også kjøpe en elektronisk katteluke som registrerer en unik ID- chip i kattens krage, slik at ikke løskatter kommer inn i huset. Alle katter er.


Page katteluke chip manual Manual. Man kan gå til anskaffelse av både katteluker og matskåler hvor man kan registrere chipnummeret slik at den kun åpner seg for din katt. Med kun et knappetrykk lagrer. Det hadde vært greiere med en microchip som kunne festet i øret eller under huden kanskje?


Dør med katteluke

Jeg har nå prøvd en nødløsning med "Get off" for å hindre uønsket. Er laget for store katter og små hunder.


Lukens timer gjør det mulig å åpne og å låse luken på de tider av døgnet. Lastet opp av Jan F.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.