onsdag 27. desember 2017

Expofoam

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Sette reconmur mellom hage og vei. Leverer vanlig harpet jord. Jarle Edvardsen har lang erfaring med natursteinmuring, og vi er stolte av de murene vi setter opp.


Maskiner anvendelig til allsidig opparbeiding av hustomter.

RECON STØTTE MUR. Vi leverer støtte murer, der recon er favoritten. På bildet vises en flott mur, som. Mengde og type avhenger av høyde, bakfylling og belastning. Grunnarbeid og massetransport.


Vi er et allsidig entreprenørfirma med lang erfaring i bransjen. Vi har Sentral Godkjenning og ADK sertifisering. Oppsetting av Recon mur.

Kopiering eller bruk av bilder er ulovlig uten nærmere avtale. Copyright – All rights reserved. Trond Tverå AS. En blokk støttemur er pr. Meget bestandig, produsert i høykvalitetsbetong. Med lisensinnehaverens (Amerikanske Reconwall) sitt beregningsprogram, kan vi beregne og tegne forslag til mur etter kundens ønske. Ta kontakt for mer info! Høyden på muren avgjør hvor dype blokkene i bunnene må være. Recon mur er en større stein som krever maskin til oppføring.


Med sitt unike låsesystem som også lar deg mure i bue, er dette en meget solid og populær mur. Vi er igang med recon mur for JR Anlegg AS i Eidsvoll. Deler av traseen er bratt på begge sider, så vi har brukt Reconblokker som mur.


Muren består av ca. Denne Pinnen ble oppdaget av Kjetil Pedersen. Oppdag (og lagre! ) dine egne Pins på Pinterest. Vi hjelper deg med anbud på støttemur.

Recon støttemur, med gjennomsnittlig høyde på. Fra den lille, dekorative hagemuren Stackstone, via. Mini Lifjell, Mini Lifjell eksklusiv, Borggaard tromla mur, Pisa støttemur til Recon – muren for de virkelig store.


Foruten støttemur produseres ringmur som er ypperlig for eksempel til hyttebygging. Vi har spesialisert oss på muring med naturstein, og vi murer både store og små murer. En natursteinmur setter et.


Natursteinsmurer er vakre murer som virkelig skiller seg ut fra de vanlige murene. De är de faktiskt också, men det är dock viktigt att tillvägagångssättet följs noga om muren. HC parkering pl høybrekk lavbrekk. Støyskjerm grøft.


ReCon stödmur verka ganska enkla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.