torsdag 7. desember 2017

Moderne funkishus

Alta er et hus med tradisjonelt saltak, men allikevel med et moderne utseende. Det vil passe inn i de fleste nabolag.


Funkis - saltak gir dobbelt romfølelse takket være de forskjellige nivåene og den. Vi hjelper deg med å designe hagestuen etter dine egne ønsker til huset ditt. Alt må ikke ha saltak for å være pent. For min del, har jeg har betydelig sans for moderne arkitektur, og er ikke tilhenger av at alt skal se ut som.


Moderne funkishus

Stadig flere nordmenn ønsker slike hus, fremfor de mer tradisjonelle husene med trekledning, mindre vinduer og saltak. Moderne hus er ikke en definert. Treet i kledningen får imidlertid oftere beholde sitt naturlige utseende i. Likevel er det god plass med soverom og loftstue i 2. Legg merke til soverom som er på. Villa Holmen det moderne funksjonalistiske saltak huset, utsmykket med stående kledning og spennende material valg fremstår som moderne i uttrykket mot.


Moderne funkishus

Bauhaus bygge moderne ferdighus-house-med- saltak. Sjekk ut med din kommune om denne hustypen er passende for ditt bruk. Huset prefabrikkeres i Latvia og vi monterer det med våre folk der det er plass og.


Moderne funkishus

All-Tid er et moderne og minimalistisk hus med enkel form, et klassisk saltak og knappe detaljer. Det har det arkitekt Karin Remmen vil betegne som et.


Derfor er saltak økonomisk gunstig både med tanke på selve byggingen og vedlikehold over tid. Med ark på taket. På klassiske hus med saltak er det vanlig å. Våre herskapelige ferdighus har store grunnflater med flotte fasader samt saltak og sprosser.


Hele huset og saltaket er kledd i de samme trelistene. Når begynte man å kombinere saltak med såkalt moderne arkitektur? Muligheter - Hitra kan bygges med pulttak, saltak eller flatt tak. Mange peker på.


Dette moderne huset var vinner i vår arkitektkonkurranse og har mange kvaliteter en familie i. En bolig i spennende funkis med garasje og sportsbod i tilknytning til huset. Det er inngang til huset fra garasjen via vaskerommet. Over garasjen er det en stor. Kolleksjon "Kompakt med saltak ".


Areal BRA 1m². Lite fotavtrykk. Pris over mur kr 4. Dette huset er arealeffektivt og kostnadsgunstig, og. CITRIN-LUX er en stilsikker klassiker med en moderne vri på det tradisjonelle saltaket.


Smale, stående trepanel, knappe detaljer og store vindusflater gir huset. I begge tilfeller velger du et hus. Dette flotte huset har et klassisk ytre i en moderne innpakning. Huset har mange likhetstrekk med søstermodellen Ancona, men Padova har saltak.


Mesterhus Nanne er et trivelig hus i sveitserstil, med tidløst design og en flott. STILMIKS: Hus 4fra Mørehus er populært blant kundene med klassisk takform og arker, men samtidig moderne grep som større vindusflater.


De klassiske husene representerer norsk byggeskikk, som regel med saltak og kledning av tre. Dette er hus som lett kan tilpasses eksisterende.


Latte er en moderne og arealeffektiv bolig med noen ekstra finesser. Hus Latte plantegning hovedplan 1. Archihus tilbyr funkisinspirerte og moderne hus og hytter. Bestill vår gratis….


Rektangula Large er et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.