tirsdag 16. januar 2018

Drivhus i hagen

Drivhus i hagen

Hver vår kribler jeg etter å sette i gang, sier Torill Nilsen fra Fredrikstad. Hun har ti års erfaring med drivhus i hagen - her får du hennes. Når sommeren nærmer seg og hagesesongen står får døren, stiger interessen for drivhus drastisk. Hva slags drivhus.


Kast brukt jord i komposten eller benytt den andre steder i hagen. Her kan du starte dyrkingen tidlig om våren og holde på til langt utpå høsten. Prøv deg frem med. Drivhus Sirius, sortlakkert.


Det er mye å passe på med et drivhus. Bilde av et drivhus i en frodig hage. Med drivhuset kan du ikke bare dyrke nye og spennende planter, men sesongen.


Med et drivhus i hagen får plantene en kickstart på sommeren. Her er smarte tips til hva du bør tenke på før du bestemmer deg. Har du balkong eller liten hage kan du skaffe deg et mindre drivhus eller minidrivhus. Disse har også lav energikostnad.


Drivhus i hagen

Velg deg et praktisk og pent drivhus som får plass i hagen, på balkongen eller på andre steder med begrenset plass. Allerede det første året forsto jeg at drivhuset betyr mer for hagen enn jeg noensinne kunne ane. Går du med planer om å skaffe drivhus i år?


Et drivhus er ikke bare vakkert, det er kjøkkenhagens hjerte! Her får du gode råd og tips fra hageblogger Espen Skarphagen, som selv bygde drivhus i hagen. Selv om dette var Skoglunds første egne drivhus, nøyde hun seg ikke med enkleste sort.


Slik lykkes du med å dyrke i drivhus. Tomater i alle former og farger, agurk, chili og paprika er varmekjære og dermed enkle å få til i. Raskt, enkelt og billig. Har du en drøm om å være selvforsynt med grønnsaker, frukt og andre vekster?


Da er et drivhus tingen. Stoltheten av å ha skapt hagens vakreste blomst av et lite tørt frø i ditt eget drivhus. Forleng hagesesongen din med et drivhus.


Her finner du inspirasjon og byggeveiledninger til hvordan du selv kan bygge et drivhus som passer til hagen din. Denne artikkelen inneholder. Norhage eksklusivt – Fyll hagen med kvalitetsprodukter. Tips, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus.


Hvis du ikke har nok plass til et drivhus, eller ønsker et mindre, kompakt drivhus, er dette et utmerket valg for deg siden drivhus Tunnel er det smaleste drivhuset. Vi som har drivhus i hagen.


Drivhus i hagen

Og eller kjøkkenhage. Skrytebilder og bilder kan legges ut. Bochum, Tyskland.


Enten du ønsker deg et stort drivhus til hagen, eller et minidrivhus til terrassen, er et drivhus det perfekte tillegg til utemiljøet for deg med grønne fingre. Vi har mer enn års erfaring med drivhus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.