torsdag 25. januar 2018

Gulv bolig

Polish til gulv. Vis: pr side, pr side, pr side, pr side. Grid View List View. Silkematt polish med integrert grunner for de fleste typer gulv. Meget holdbar og ideel for sliteson. Etablering af polishlag på gulv.

Akrylbasert gulvpolish. Reflex er elastisk og forhindrer krakkelering. Gir en ekstra blank og myk overflate som er meget slitesterk. Egner seg utmerket til steder.


Når overfladen er helt tør, kan den evt. Fremgangsmåde er som under punktet ”Klargøring af gulvet til polishbehandling”. Fordele ved polish. Høy slitestyrke.

Inneholder polyuretan. God resistens mot alkali. Blank overflate. Ferdig til bruk.


Disse gulvtypene har et beskyttende lag av voks eller polish på overflaten som må vedlikeholdes for at gulvet ikke skal bli ødelagt. En forsegler med selvblankende effekt. Køb nu for kun 1195. Kan anvendes på bl.


Ved fremtidig vedlikehold kan polish og voks benyttes. Ta en titt på vår kampanje her. Velg butikk for å se. En polyeritan forsterket polish for vinylgulv og andre grunnbehandlede gulv.


Slitesterk, blank og lett å polere. Påfør ett eller flere strøk grunner, inntil gulvet har en jevn matt glans. Påfør gulvpolish for linoleumsgulv i to eller tre lag.


Grønne gulvpleieprodukter fra Pioneer Eclipse. Det ble funnet mye støv på gulv og inventar i lokaler med pudringsproblemer. Pudring kan i ekstreme.

Gulvpolish og strippere. Produktet har godkjent miljømerking i både EU. Utrolig at folk lager hull i gulvet bare for å. Den perfekte polishen dersom du ønsker et høyglanset gulv. Dette gør at gulvet får en længere levetid med en.


Detaljert beskrivelse. Den ordinære polish, derimot legger seg over ujevnhetene i gulvbelegget uten å trenge ned i porene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.