torsdag 18. januar 2018

Karmskruer forboring

Forboring til karmskruer. Selvom karmskruer kan gribe direkte i murværket, skal du stadig bore for. Borets størrelse afhænger af skruen, og kan. Karmen har ikke forborede hull, skal jeg da bore 14mm hull tvers igjennom?


Karmen skal nu forbores med et træbor påmm. Montering i tre. Gennemgående gevind hindrer at karmen trækkes mod byggematerialet. Adjufix, er dette gjort på forhånd.


Skruerne er voksbehandlede for endnu nemmere. Programa Plus er del av et fullstendig karmsystem for montering med karmskrue. I systemet inngår, foruten karmskruen, blant annet montasjenøkkel.


Ved forboring gælder det, at i blødt materiale skal der forbores med et mm bor, og i. Overflatebehandling. Mange vinduer har forboret hull til fes- ting, og da. Når vinduet skal festes, er det lurt å bruke karmskruer. De fleste vinduene har forboring for det.


Karmskruer forboring

Karmskrue Lma- skinskrues direkte i trestenderen. Bor for til de justerbare karmskruer. Sørg for at bore i (hele) sten - ikke i fugen. Bor-størrelse og karmskuer skal passe præcis.


Jeg skal i gang med at skifte en bunke kældervinduer, og inden da ville jeg teste ved at bore et hul i muren og skrue en karmskrue ind. Sentreringshylse C og. Både for å tørrmontere karmen og som mothold når karmskruene drives inn.


De slås inn gjennom de forborede hullene i karmen slik at karmen står i riktig. Der skal forbores med 6mm bor, dog ved boring i beton kan man anvende 5mm - dog med forbehold. Uanset hvad du er på jagt efter. Her hos lavpristrae.


Selv om skruene er selvborende bør du forbore i noen situasjoner. I de fleste tilfellene. Trinnløs, hurtig justering av trekonstruksjoner i forbindelse med avstandsmontasje. Fest til slutt eventuell karmskrue midt på vinduet, samt oppe og nede.


Ved montering skal blikkplaten være forboret. Skruen skal skrus inn i forboret hull, uten plugg. KARMSKRUE PROGRAMA PLUS. Billige karmskruer med hoved i hærdet stål.


Anvendes især til montering af dør- og vindueskarme direkte i beton, gasbeton, Leca- og mursten. UTVIKLING: Tidligere krevde skruer i treskjøter at du forboret i begge.


Skruen krever ofte både forboring og forsenking før den skrus inn. For boring i vindus- og dørkarmer. Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og reservedeler kan fremdeles være.


Brukes før montering med karmskruer. Sett så inn karmskruer i sidekarmer fra innsiden hvor forboring er gjort. Kiler benyttet i hjørner kan fjernes for gjenbruk. Innfestningen med karmskruer i utadslående elementer.


Karmskruer forboring

Ved dører skal karmskruene plasseres i falsen. Til gengæld kan karmskruen skrues direkte i det forborede hul. Ramme forbores med Ø mm bor.


Karmskruer forboring

Den kan uden videre afbindingsarbejder og forboring monteres på endetræet med skruer med fuldt gevind. En EPDM-tætning mellem støttefod og støtte giver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.