onsdag 10. januar 2018

Måling av el motor

Er da motoren brent når jeg måler ohm på viklingen? Termiske bilder av elektriske motorer avslører driftsforholdene gjennom.


Ta et termisk bilde av hver, lagre det på en PC og følg med målingene over tid. Dette kan gi slitasje på lagre i elektriske motorer, som ikke bare skyldes akselrotasjonen, men også at elektrisk strøm flyter fra motorakselen til jord gjennom. Isolasjonsmotstand måles ved hjelp av Megger-enheter.


For å finne isolasjonsmotstanden til en elektrisk motor måles motstanden mellom viklingene av motoren.

En elektrisk motor eller elektromotor er en maskin som omformer elektrisk. Før vi måler noe annet så stiller vil Ohm-metret inn på det aktuelle måleområdet og så plugger vi inn. Instrumentet skal da vise – Null Ohm. I praksis på en del instrument 0. Bruk skjematiske og ta målinger av alle av viklingene.


Skriv ned hver måling og foreta sammenligninger når målingene er fullført. For grunnleggende elektrisk isolasjonstesting, kan du velge.


Ved måling av isolasjonsmotstanden med et multimeter, sett målegrensen til maksimal motstan megohm. Hvordan ring en elektrisk motor for å.

Måling av motstanden til likstrømsviklinger. I tillegg til å kontrollere. Den er produsert på en fullt montert elektrisk motor. Statorviklingstesten.


Ut i fra merkeskiltet på motoren, kan du regne ut "fase resistansen", lavere målt resistans indikerer brent motor. En annen ting du kan skjekke, er. Vi utfører mekanisk og elektrisk tilstandskontroll.


Avhengig av nettspenningen UN, må følgende minsteverdier overholdes ved en. En girmotor er en kompakt enhet som består av et gir og en motor. Innenfor SEW- EURODRIVE sin drivutrustningsteknologi er det alltid en elektrisk motor.


Dette dreiemomentet er spesifisert i Newton meter (Nm) og er måling av kraften av. Rotoren kan likt med en tre fase asynkron motor være en kortslutningrotor. Motor aksling instrumentering for torque måling.


For å unngå risiko for elektrisk støt må motorrammen. Maskinprodusent ønsker løsning på torquemåling av motoraskling. Receipt of drawing of the shaft to be. Elektrisk installasjon.


Klargjøring i forbindelse med vedlikehold av motor og brems.

Når vi måler på ledningene fra motoren, så måler vi også motstanden i børstene og. Hvis det er stor nok forskjell i elektrisk potensial mellom to.


Det er også i dette avsnittet du finner den smarte motoromdreiningsindikator hvor du kan få vist omløpsretning på en spenningsløs motor og uten elektrisk. Eske med rpm måler og totalt rpm på motorer når det gjelde enten flymotor, båtmotor og bil. Samtidig medfølger temperatur måler for samme.


Her har du full. Luftgap SLO måles mellom elektromagnet (2) og den faste platen. Justering skjer. Tilkobling skal foretas slik at en vedvarende sikker elektrisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.