fredag 16. februar 2018

Slipe parkett pris trondheim

Vi sliper parkett og tregulv. Vi tar oss av oljing, lakkering, fargesetting og rensing, pigmentering: Lyse opp parketten og sliping av benkeplater. Gulv og parkett.


Slipe parkett pris trondheim

Trenger du hjelp til å slipe gulv eller vil ha annet gulvarbeid utført så er vi her for deg, vi vil gjøre vårt. Trondheim, Søndag 20. Trappen er slik. Vi kan slipe alle typer parkett og tregulv og få den til å fremstå penere og bedre enn.


Parkettmannen tilbyr erfaring og kvalitet ved sliping og behandling av ditt tregulv. På bilde siden har. Befaring og pristilbud er selvfølgelig gratis.


Slipe parkett pris trondheim

Her er det jo stor prisforskjeller på markede men vi forholder oss til våre veiledende priser som er rimelig markedsregulert i henhold til. For referanser. Resultatet er et helt nytt gulv – til en lavere pris ! Sliping av tregulv.


Har du et gammelt tregulv, slitent og flere lag med maling? Hei, Er det noen som har en oppdatert ca pris på sliping av nylagte tregulv ? Det er snakk om rom på ca 20mhver, men.


Kommer til tiden og holder det de lover både når det gjelder kvalitet og priser. Hva med Ramirent? Jeg valgte forøvrig nettopp og få slipt parketten i stuen, mens jeg la ny på soverommene. Profesjonell legging og sliping av tregulv og parkett.


Vi gjør en bra jobb til fornuftig pris. Bred erfaring og kompetanse innen sliping og behandling av tregulv og trapper. Vi garanterer profesjonelt utført arbei kort leveringsti til konkurransedyktig pris. Vi tilbyr gratis vurdering og uforpliktende pristilbud på sliping og etterbehandling.


Erfarne fagfolk gir godt resultat og lavere pris. Hvis du lar fagfolk slipe tregulvet ditt, blir det som regel mye billigere enn å kjøpe et nytt parkettgulv. UCO leier ut gulvslipemaskiner og utstyr for sliping av alle typer tregulv. Priser finner du i vår prisliste.


Alle priser er eks. Leveres med slipepapir fra korning til 12 dette kommer i tillegg til leiepris av utstyr. Og skal man gjøre noe med det, blir det som oftest parkett.


Utførte alt arbeid til tiden som ble avtalt. Arbeidet er kvalitetsmessig vurdert av annen bygningskyndig i. Bergen Parkettservice AS er din gulvspesialist. Vi utfører alt innen tregulv som gulvsliping, parkettlegging og sportsgulv.


Ingen jobb er for stor eller liten. Parkettgulvet POP Eik 1-stav fra leverandøren BOEN. Parkett er varmt å gå på, kan slipes ned og hvert bord har sin unike trestruktur. Vi gir deg et tilbud basert på håndverksmessige anbefalinger, med prisestimat og tidsplan.


Slipe parkett pris trondheim

Nærbilde av et slitt parkettgulv. Spesialkompetanse. Vårt fag er gulv. Legge nytt eller slipe ned? Riktig behandling gir gulv som varer! LEGGING: Vi bruker lim som har diffusjons -sperrende effekt i. Vi er nå fjerde generasjon innenfor våre spesialiteter som tregulv, vinyl, kork, parkett og tepper. Utleie av alle maskiner til slipe gulv, sliping av gulv. Utleiespesialisten tilbyr utleie,leie av gulvslipemaskiner til alle typer gulvsliping.


Ring oss for en befaring og et pristilbud ! Vi tilbyr alt du trenger for legging, vedlikehold og reparasjon av parkett og andre gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.