mandag 5. mars 2018

Farge på hus

Store, ruvende hus kan med fordel velge mørkere farge. Mindre hus tåler godt lyse farger. Fargen skal passe inn. Ta hensyn til arkitekturen på huset og fargene i nabolaget.


Jotun har samlet de mest populære og tidløse fargene sine i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Velg riktig farge til ditt hus - Byggmakker.

Skal du male huset ? JOTUN og Beckers har plukket ut sine favorittfarger. Ved hjelp av maling og farger, kan du påvirke om huset oppleves som klassisk og stilrent, eller mer sjarmerende og innbydende. Supermatt sort husmaling.


Her er ekspertenes råd over hva du bør tenke på og ta hensyn til. MASSER AV FARGER. Det er bokstavelig talt hundrevis av nyanser og farger å velge blant på farge -appen.


Her et lite utvalg til inspirasjon! På tide å male huset ?

Husmaling – årets fargekart. I så fall bør du starte prosjektet med å. Valg av farger er avgjørende for husets uttrykk. Hvilke farger passer best til huset ditt?


Den fargen huset har fra starten av, er som regel den beste. Men er vi alle personer som ønsker oss fargeløse hus ? Eller som føler oss hjemme i det grå eller hvite?


Har fargen på huset virkelig så mye å si? Du vil ikke tro hva farge kan ha å si for. Og det er kanskje flere faktorere som spiller inn, hva slags farger liker du, og hva må du være oppmerksom på.


Når man skal male huset utvendig er fargen viktig. Grunnmuren er en viktig del av huset, den er selve husets fundament, og den bør males i en farge som harmonerer med husets hovedfarge.


Mørk farge på huset ? Har du funnet fargen til huset ditt? Her ser du våre mest populære farger til hus - fasaden. Varmgrå er en tradisjonsrik og mye brukt husfarge. Les også: – Mal kjøkkenskapene grå, NÅ!


Mer mørke farger.

Hus med moderne arkitektur. Få veiledning, råd og inspirasjon til fargevalg på huset utvendig. Eller ønsker du å endre på husets farge? Ved valg av farge på.


Er det behov for å male huset i år? Det er ikke ofte man maler huset, og fargen du velger skal vare lenge. Slik velger du riktig husfarge. Men hvilken farge bør man egentlig velge?


Velg derfor design og farge etter hus og omgivelser, stil, husets alder, nabolag og vegetasjon. Ved å velge en kontrastfarge på døren gir den huset en personlighet.


Når du skifter farge på huset, er det ofte lysten på noe nytt som er starten. Her er noen tips som hjelper deg med å gjøre det riktige valget. Her kan få hjelp til å gjøre de rette vurderingene før du velger farge til ditt hus.


Jotun Colour Design hjelper deg å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Last enkelt opp bilde, fargelegg og se resultatet. Bli inspirert av de nyeste trendene, bla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.