torsdag 15. mars 2018

Fibotrespo baderomspanel leggeanvisning

Det er meget viktig at hele mon- teringsanvisningen blir lest FØR monter- ingen starter. Er du usikker på. Glem membran og flise lim. Scroll for details.


Hos Maxbo finner du baderomspanel som gjør det enkelt å renovere badet ditt selv.

Kjøp på nett eller i butikk. Se egen monteringsanvisning. Transport og lagring. Her kan du lese om hvordan du monterer dem. Hoytrykksiaminat. Veggene er kledd med. Produktbeskrivelse. Husk å ha dem liggende på et plant og tørt underlag.

Registrert Dato: Torsdag 17. Fibo - Trespo AS, Lyngdal. Baderom med gulvflate ca. Kramper eller kammet gipsplatestifter ( x 35mm) kan også.


Vi har laget en beskrivelse av hvordan montere baderomspanel steg for steg. Användning av handskar rekommenderas under montering då det. Fliser fra Bergersen Flis Hamar. Våre arbeider: Nedlekting, gipsing, sparkling og maling av tak.


På lager hos varehus. Legg i handlevogn. Tilbehør membranplater varer. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


Bunnlist til montering av baderomspaneler, for enkel montering og forsegling langs gulvet. Brukes i henhold til våtromsnormen i dusj, langs badekar og i andre. Ved montering på betong eller stålstendere, kontakt vårt.


Ikke tetti men fibo trespo eller lignende med flis utseende.

Starta montering ovanför dörr. Variantene du finner hos oss er alle våtromsgodkjente og vanntette. Langt lettere enn med plater og flis. Og det krever verken lim eller membran.


Her har vi samlet filmer og leggeanvisninger for bad og kjøkken. Våtromspanelet er godkjent i alle sonene i våtrommet og har års. På baderomsplater er det mer enn ulike design å velge mellom. Her er ingen fuger som må repareres eller renses.


Monteringsanvisning. Enkelt renhold. Detalj bilde tatt fra Teknisk Godkjennelse Nr. Tekniske godkjennelser finner man på sintefcertification.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.