mandag 26. mars 2018

Gulvlakk hvitpigment

Vi hjelper deg med sliping av furugulv med hvitpigmentet lakk for å unngå missfarging samtidig som kvalitet bevares i mange år. Produsentene vi har snakket med leverer ikke hvitpigmentert gulvlakk, men endel forretninger kan blande lakken slik at den får litt hvit farge. Lyse gulv får oftest en hvitpigmentert olje som forsterker den lyse fargen, men også eik og bøk kan gjerne få en hvit olje.


Mange velger å blande de hvit og. Jeg har anbefalt beis, med matt lakk, den ser oljet ut. Og jeg har anbefalt lut også hvit olje, hvis du vil ha et kjempehvitt gulv. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.


Matt for deg som vil holde det mest mulig naturlig, elegant. Noen tror det hjeper å pigmentere disse lakkene med hvit farge for få det. Ask med vanlig lakk, Ask med naturale, Eik med vanlig lakk, Eik med naturale.


Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak. Fås i klar og hvit. VANNBASERT LAKK Luktnøytral lakk, som er elastisk og tørker raskt. Gulvlakk hvitpigment.


Gulvlakk hvitpigment

Vannbasert lakk fås i blank, halvblank, matt og ultramatt. Naturell olje gir gulvet et honninggult utseende, men du kan også bruke olje med hvitpigmenter hvis du heller. Det vanligste er å hvitlakkere, og de fleste vil ha matt lakk.


Siden Furu er et mykt materiale anbefaler jeg å bruke hvitpigment. Hvis du lakkerer. Leveres også med hvit pigmenter, for å få et lyst utseende på gulvet.


Fargene på bildet kan avvike noe fra orginal produkt). Hvor mye koster produktet og hvor. Gir et lyst moderne utseende. Trestjerner gulvlakk vannbasert silkematt liter.


Gulvlakk hvitpigment

En fordel med å bruke gulvlakk med farge er at vedlikeholdet er uhyre enkelt. Hos oss finner du gulvlakk i alle farger. Besøk vår nettside nå! Den største forskjellen på lakk og olje er at lakk legger seg over og forsegler porene, mens olje trekker inn i dem.


Exc VAT £ m² Inc VAT. Add to wish list. Det kan til og med bli i rommets perle! Furugulvet har fått et hvitkalket utseende med hvit lakk.


Gulvlakk hvitpigment

En lakk vil også sette litt farge på finishen, da den er gul i seg selv. Vi kunne lakke med hvit panellakk og så lakke med blank lakk oppå. Mandag kveld penslet Anne Gudrun første strøket med hvit panellakk på gulvet.


Lakk legges på parkett som et beskyttende sjikt. Sliping av parkett med hvitpigmentert lakk. Kr pr Kvm pluss MVA.


Ved å lakkere med lakk som har hvitpigment kan vi lett gi kunden ønsket hvit nyanse ved å. Beskytter mot misfarging fra underlaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.