torsdag 22. mars 2018

Parkett eik antium

Eik Antium er et hvitpigmentert, mattlakkert 1-stavs plankegulv, rustikt med all eikens naturlige fargevariasjon. Kan inneholde store kvister, utbedrede kvister og.


Eik Antium et ekte tregulv i imponerende plankemønster, hvor hver planke består av kun ett stykke. Livfull, naturlig sortering med kvist og utbedrede kvister.


Parkett eik antium

Specs: 1-stav, Eik, Matt, 15mm, B: 187mm, L. Opptil 42% på parkett, laminat og vinylgulv fra Pergo! Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk.


Parkett eik antium

Ekte tre i imponerende plankemønster, hvor hver planke består av kun ett stykke. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele. Lys og lekker parkett med et spennende spill.


Livlig, naturlig sortering med kvist og utbedrede kvister. Mikrofasede kanter, lasert i grå-hvitt og matt lakk. Spar 25% i den billigste butikken. Mer informasjon. More information. Tre er naturmateriale og derfor kan det være variasjoner i farge og struktur mellom lister og gulvene de er tiltenkt å matche. XL- BYGG har stort. Usikre på om dette. Basert på ønskelisten din har vi valgt ut noen gulv som burde passe godt.


Men uansett om du velger parkett, heltregulv, laminat eller linoleum har du mulighet til å velge et gulv som er. Varenavn2: VARER. PARKETT EIK ANTIUM 227. Product request. Utskriftsvennlig. GULVLIST 19XEIK ANTIUM FINERT 240CM. Listverket er kronen på verket etter å ha lagt et ekte parkettgulv. Kahrs har et rikholdig. Tillverkarens Art. Kährs Eik Antium 1-Stav.


Eik Sky og Eik Rime er perfekt sammen uansett hvilke rom de legges i. I vår spennende utstilling kan du se flere fargetilpassede gulv. Vår gulvguide vil gi deg muligheten til å teste våre parkettgulv. Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Parkett eik antium 1stav.


Parkett eik antium

Meister Classic PD2Eik Rustic Off-white. Gulvet har en hvitpigmentert lys og moderne fargetone, med en unik overflatebehandling som fremhever den.


Gulvet er preget av godt håndverk, og de lekre plankene bringer naturen inn i rommet med sitt eksklusive utrykk. Kvalitet og design til en bra pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.