fredag 6. april 2018

Fjøssystemer øst

En dør er ikke bare en dør. Når du skal velge dører hjemme bør du tenke på flere ting, blant annet dørens design, funksjon og kvalitet. Frisk opp hjemmet med.


Fjøssystemer øst

Klassifiserte dører er godt egnet der det stilles krav til lyd og brann, for eksempel. Klimatilpassede dører egner seg til innvendige lokaler der det er temperaturforskjell på hver side av. Innvendige vegger med brannmotstand i åpningsvindu i EI-helglass-system helt opp til EI - 60. Branndører generelt EI-Sa.


KOMBINASJONSDøRER (Alle dører tilgjengelig både som enkelt- og dobbeltdører). Giljes ytterdører er høykvalitetsprodukter, men riktig montering av dørene er avgjørende for å at døren skal fungere optimalt over. Heisdør kan utføres uten klasse S a. Typegodkjent brannklasse.


Resultatet er en slitesterk hygienisk dør som er lett å holde ren, og. Legg i handlevogn. Systemet har en byggedybde. Bolseth Glass har stort utvalg i brannklassifiserte dører, vinduer og fasader i aluminium og glass.


Pakning rundt dørbladet. STÅLDØRER EIOG EIKAN FORBEREDAST FOR ELEKTRONISK LÅSSYSTEM El. Kottdøren har mm isolering. En allsidig dør som tilfredsstiller høyere krav til brann.


Egner seg perfekt til hoteller, flerbolighus, offentlige bygg. WICSTYLE 77FP er en branndør med flerkammer-oppbygging. Med kjølemateriale oppfyller døren EIkrav.


Fjøssystemer øst

En Adør skulle for eksempel være av stål eller annet ubrennbart. Vi kan også levere hvit EIog EIkottdører i størrelsene: x 79. Ser en branndør som egner seg på steder der styrke.


Fjøssystemer øst

Døren er enkel å. KLASSIFISERINGER. Utvalget består av innerdører, dørpartier, enkeltdører, dobbeltdører og skyvedører. Montering av brann- og lyddør. Kjellere er skilt ut som egne brannceller fra trapperom.


Det er montert gamle minutters ståldører. Ved å installere branndører eller oppgradere dine nåværende dører kan du. Eksempler på relevante brannkrav: B3 B6 EI 3 EI 60.


EI 3 som betyr at den er motstandsdyktig mot brann i minimum minutter. Trenger du en spesialdør av typen loftstrapp, eller en dør som er lydisolert eller brannsikker. Swedoor Eimaster dørblad.


Leveres i flere lengder for varierende dørmål. Synlige deler av mattbørstet rustfritt stål. I en branndør som er i brannklasse EI brukes palstop, et komprimert materiale, som kjøler inne i profilene.


Låskassen er et svakt punkt på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.