torsdag 24. mai 2018

Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap

Ved å legge fliser over kjøkkenbenken får du også beskyttelse. Prøv deg frem ved å legge flisene løst på kjøkkenbenken med fugesnor eller flisekryss mellom. Når det gjelder inndelingen i høyden mellom benk og overskap. Det er mange fordeler ved å velge store fliser her, enten du vil ha flisene mellom kjøkkenbenken og overskapene eller helt opp til taket.


Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap

Uansett hva du velger. Eller hva med å fjerne overskapene, og gå for en hel vegg med fliser ? Har du tid og evne.


Bruk av kjøkkenfliser mellom kjøkkenbenk og overskap er et vanlig og trykt valg siden keramiske kjøkkenfliser er hygieniske og enkle å rengjøre. Vi synes sorte fliser blir litt for mørkt i et mørkt kjøkken (skal ha Carisma Kirsebær fra Drømmekjøkken), så disse flisene kommer mellom kjøkkenbenken i. Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ. I tillegg tåler de varme og fukt langt bedre enn gips.


Stål, glass, glaserte fliser og porcelanato, som er laget av porselen, er alle. Den lille halvmeteren mellom benken og overskapene på kjøkkenet skal beskytte veggen mot fettsøl og sprut fra panner, kjeler og.


De fleste velger en eller annen markering over komfyr og kjøkkenbenk. Kapp til de øverste flisene, slik at det blir en spalte på minst mm opp til overskapene. Begge typer plater gir dessuten en flott refleksjon av lyset og større romfølelse. Mellomrommet mellom benken og overskapet handler ikke kun om.


Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap

De fleste går for fliser i sonen mellom benkeplate og overskap på kjøkkenenet. Men valgmulighetene er mange, så hvorfor ikke gå for noe litt.


Her ser du hvordan du kan legge fliser på kjøkkenet med Mapei-produkter. Videoen viser hele prosessen. Baderomsplater er en fin og enkel måte å fornye badet på. Store fliser til små bad.


Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap

Skal du skape romfølelse på et lite ba er løsningen å gå. Men sprutsonen, området mellom kjøkkenbenk og overskap, kan være et egnet sted for å. Mosaikk, fliser, steiner og steinhyller bruker vi mye. Det er opplagt å velge fliser på veggen over benkeplaten på et kjøkken.


Jeg har alltid tenkt at vi skal ha fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Jeg synes det er vakkert og jeg tror det virkelig kan «gjøre hele kjøkkenet» om man. I fjor satte eg opp femkanta marmorfliser over kjøkkenbenken. Vi skal fjerne fliser og noen overskap over kjøkkenbenken og ønsker heller å male.


Den som går mellom kjøkkenbenken og veggen er så som så. Som dekor på vegg, mellom kjøkkenbenk og overskap, velger mange fliser. Siden fliser er holdbare overfor både varme og fukt, samt hygieniske med hensyn til. De centimeterne mellom kjøkkenbenken og overskapene er rene gullgruven.


Mulighetene er mange – fliser, maling, tapet, plater – men du må også ta noen. Kitchen Board plater til veggen over din kjøkkenbenk. Veggplater tilpasset området mellom benk og overskap.


Velg mellom en rekke dekor. De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene. La deg inspirere.


Vi har et fantastisk utvalg av glassmosaikker, naturstensmosaikker, porselensfliser, som er velegnet til bruk mellom benk ok overskap Besøk. Dette er perfekt om du har en løsning uten overskap og vil at platen skal gå helt. Fliser kan være like billig, men kjøkkenplater kommer mye bedre ut av det.


I disse Carlsen Fritzøe-varehusene har vi utstillinger av kjøkken fra Sigdal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.