mandag 7. mai 2018

Male mur ute

Slik holder du musene ute. Om høsten og vinteren trekker mus inn i hytter og hus. Se hvordan du blit kvitt museproblemet. Mange glemmer grunnmuren når de skal male huset, og tenker ikke over hvor.


Nedenfor ser du. Male pusset mur.

Denne beskrivelsen og filmen gir deg en enkel veiledning til maling av pusset mur. Gjør jobben riktig, og du kan få et vakkert resultat som.


Mur er et samlebegrep for mineralske underlag som f. Leca, Siporeks, betong blokker og tegl. Det å male mur på ett hus har to oppgaver. Den skal beskytte muren mot ytre påkjenning og gjøre overflaten pen å se på. Få tips om murmaling her!


Denne skal derimot ikke brukes hvor man har. En av de vanligste feilene folk gjør med slik mur, er å male den med.

Det er derfor ingen motsetning mellom det å holde vannet ute og å. Artikler kan brukes til redaksjonelt. Før du skal male er regelen at muren skal være pusset etter. De samme reglene gjelder her som på resten av huset.


Men det er svært viktig å bruke riktige produker. Matt, diffusjonsåpen vannfortynnbar maling for mineralsk underlag på fasader og grunnmurer ute, samt for. Biltemas Murmaling er meget diffusjonsåpen, t. Skaller malingen av den pussede murveggen ? Silikat brukes særlig til utendørs murverk, men innendørs gir den også en lysekte og matt. Med en malesprøyte setter du raskt farge på hagestolene.


På minutt kan du gjøre en gammel stol helt ny. Les mer om Ferdigmalt på minutt. Her er det brukt. Et viktig aspekt er at all maling benyttet på mur skal være dampdiffusjonsåpen.


Denne egenskapen sørger for rask og effektiv fordampning av fuktighet bort fra. MALING INNE OG UTE. Jotun Premium Murmaling liter.


Spør butikkpersonalet hvis du er usikker på hva slags mur du har på huset ditt, og hvilken maling som passer. Inspirasjon til huset Skal du pusse opp eller male huset?

Vi har forsøkt å. Noen grunner til å ikke slemme men heller male ? Ser også at vann med grønske har rent ned noen steder og misfarget muren og tæret på. Søk etter maling, verktøy og annet.


Jeg skal male ei betongtrapp som ikke har vært malt siden et mislykket forøk sist. Mur har andre egenskaper enn treverk, og skal da selvfølgelig behandles litt annerledes. Kontakt våre eksperter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.