onsdag 25. juli 2018

Fredrikstad bygg og parkettsliperi

For andre år på rad er vår håndverksavdeling blitt kåret til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv! Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt.


Vi har dyktige Håndverkere innen snekker og i gulvbransjen. Vi selger, sliper, legger. Thomas Svensen trives godt på gulvet.


Fredrikstad bygg og parkettsliperi

Han er tredje generasjon i familiebedriften, som la sine første gulv på 60-tallet. Hjertet dunker for både bedriften og den. På utkikk etter nytt gulv?


Fredrikstad bygg og parkettsliperi

Besøk oss gjerne i Norges største showroom på gulv! Med over 4gulvprøver utstilt er vi sikre på at alle kan finne drømmegulvet. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall.


Dette har gitt oss lang og god erfaring innen gulvfaget. Selskapets firmanavn i. Fredrikstad bygg og Parkettsliperi AS fra, Viken. Lønn daglig leder, 0. Get the latest business.


Find other Gulvlegger in. Interiør og oppussing. Teppe- og gulvhandel. Finn denne og andre Pins på ombygging av Kristin Bergaust. Haftors Parkettsliperi AS gir nytt utseende på et nedslitt gulv. Han snekret i år, og drev snekkerfirmaet Hamo Bygg med broren til svogeren sin. Fjeldstad Bygg AS - Snekker´n. FREDRIKSTAD BYGG OG PARKETTSLIPERI AS. Håndverksmessige arbeider innen bygg og anlegg med gulv- og parkett behandling som. Alexander Søfting Edvardsen. Bedrifter i næheten.


Adg Maling Tapet Og Gulv AS. Lokalet var i utgangspunktet nesten dobbelt så stort, men det ble satt opp en. Da har Ål kulturhus fått ny fin tribunen. Helimt til under laget slipt og lakkert med pallmann lakk.


Fredrikstad bygg og parkettsliperi

Heltre trappe neser som er. Norbyggs visjon er å levere «nøkkelferdige» næringsbygg fra idé til virkelighet. Kundens krav og ønsker alltid vil bli ivaretatt med tett oppfølging.


Mer informasjon. Vi besitter stor kompetanse og erfaring i bransjen og det kommer våre kunder tilgode. Fantastisk forvandling av et gammelt.


Hos Obs Bygg kan du leie verktøy til de aller fleste formål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.