mandag 6. august 2018

Funkishus bilder

Urbanhus - moderne og funkisinspirerte hus og hytter. Går du med en hyttedrøm? Vi tegner og bygger din drømmehytte akkurat slik du vil ha den.


See more ideas about House, House styles, Architecture. Opprinnelig innebar funkishus -begrepet store flater, flatt tak (gjerne med terrasse ), rette linjer og et “skjelett” av stålarmert betong.


Det inneholdt mange av de.

Archihus-arkitekt Kjell Johansen ( bildet ). Her er et knippe inspirerende og lekkert innredede hus som følger. Moderne funkishus på Bygdøy. Her kan du se flere bilder fra huset i Trondheim!


Vårt funkishus Skarven er perfekt for deg som har en skrå tomt og vil ha et hus litt utenom det vanlige. Store vindusflater, soverom. Forstørr bilder. Familievennlig funkishus - se vår Trieste. Funkishuset Trieste kan gjerne kalles lillebroren til Lucca, og er et familievennlig Quadra- hus med 2kvadratmeter i.

Drømmehuset Dahl er for deg som vil bygge et moderne hus med mye plass. Alle soverom har egne bad og huset har en flott takterrasse. Les mer om Dahl. På flere av husene er det også tegnet inn en utleiedel.


Herskapelig hus fra Systemhus. Bilde av huskatalog. Vi har bygget vårt første hus ▪️Arkitekttegnet funkishus ▪️Deler bilder av hus, hage og interiør. Profilbildet til ✨. Modige talent boltra seg på scenen.


Innkjørsel nærmest i bildet. Hagemøbler på platting. Det er ikke vanskelig å bygge miljøvennlige hus, sier Gardian Hansen i Murpartner AS.


Vi presenterer noen artikler og bilder til inspirasjon for den som tumler med husplaner! Flere artikler til. Et funkishus som ikke ser ut som de andre i nabolaget. Klikk på bildene for å se mer.


Til venstre i bildet er en arbeidsplass. På dette planet er det tre soverom.

Til høyre i bildet ser du trappen til andre etasje. Skien stue etg. Få et realistisk bilde av budsjettet.


Det første du bør gjøre for å få oversikt over ditt budsjett er å gå i banken tidlig. Vi ser at en kvadratmeterpris man kan ta. Ta gjerne kontakt med oss hos Byantikvaren eller besøk Byarkivets nye nettside for historiske bilder.


Huset er fullt av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.