fredag 3. august 2018

Furutrapp pris

Få prisoverslag på en ny trapp. Ta kontakt med oss pr telefon (finn selger nært deg) eller e-post. Vi kan selvsagt også montere trappen! Kontakt oss for tilbud på trapp til din bolig!


Det er mye å tenke på når man skal bygge nytt hus, ny leilighet. Flere varianter.

Den prisen inkluderer eik trinn og eik stusstrinn samt frakt og montering. Se hvordan de gjorde det. Eik håndlist, trinn og opptrinn. Rekkverk med metallspiler. Hvite bjørkevanger. Handle raskt og. Skap den atmosfæren du vil ha i huset med en trapp til en god pris. Har du barn i huset. Furutrapp til salgs.

Med vennlig hilsen. Det stod mellom å kjøpe en ny trapp eller å pusse opp den gamle trappa. Valget falt på ny, og i løpet av fem timer var jobben gjort.


Prisen på en trapp varierer med hvilken trappemodell, treslag og overflatebehandling du ønsker. Trapp i furu, 1grader. Sjekk ut prisløftet vårt! Vi garanterer lavest pris.


Det hele er godt tilrettelagt for den som vil. Fauna utstråler en tydelig funksjonalitet og tidløshet. Vi viser deg formelen for trinnavstanden på en perfekt trapp. Du kan bygge en trapp selv, til en brøkdel av prisen for en ferdigtrapp.


Innvendig trapp. Jeg ønsker også pris utenom på maling av trapp hvis mulig. Kvalitet til rett pris ! Standard utførelse. For rette partier i trappen.


De rette trinnene i trappen fornyes med fordel ved hjelp av enkelttrinnene våre, så lenge trappen ikke er. Send oss dine ønsker og mål for trapp, så får du pristilbud.


Vi levere også valnøtt, bøk, rogn og mye mer.

Bestill pristilbud. Legg så dette målet inn i antall for varen for å få prisen på hele jobben.


Før sliping: Før sliping: Nyslipte inntrinn i furutrapp : Nyslipte inntrinn i furutrapp : Nyslipte. Velg mellom matt, halvblank eller blank glansgrad. MAGI PÅ SPANN: TreStjerner Gulvmaling egner seg ypperlig ved maling av trapp.


Noen velger å la naturens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.