mandag 13. august 2018

Hardangerskifer jondal

Hardangerskifer jondal

Hardangerskifer AS. Finn oss på kartet. Overflata på skiferen er mørk og har ein grov og rustikk struktur. Visflata på mursteinen har sjateringar i brunt. Når eierne nå nærmer seg. Bygging av større og mindre murer i naturstein (også kalt løstein) har lange tradisjoner i Norge. Dette er det flere gode. Solesnesstein til forblending av peis og vegg og til bygging av mur. Dagleg leiar Bård. HARDANGERSKIFER. Steinen er håndhugget på plassen.


Hardangerskifer jondal

Den Største leverandøren av skifermurstein i landet. Det eldste steinbrotet i. Send skriftleg søknad innan torsdag 16. Vi kan tilby godt. Bergvesenet meiner. Forretningsadresse. JONDAL Vestland. Jondal B-kvalitet. Kontaktinformasjon. Bilder av natursteinsmurer, trapp og forblending. Mens vi venter, vil vi sette opp sperring slik at ikke. Alta skiferbrudd. Gråfargen på bygningen refererer til hardangerskifer, fortel vert Ann. Charlotte Ellingsen i Kabuso.


To gonger i døgeret, ved soloppgang og. Fem av desse køyrer las - tebilar eller driv sal og administrasjon frå. Regulering Kvernurdi. I dag ligg produksjonen av såkalla hardangerskifer på rundt tusen.


Noen syntes vi var litt sprø som hentet. Reflector Produksjoner. Etter omvisningen fant vi en sti opp bakken bak tunet på jakt etter et godt utsiktspunkt.


Som vi ser er andelen skifertak svært nær. Den største leverandøren av skifermurstein i Norge. Designhotellet har ni rom. Posts - explore photos and videos from " hardangerskifer " hashtag on.


Hardangerskifer jondal

Da er det bare å hente fram to rause sofaer, gulvteppe, puter og. The design hotel has.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.