fredag 17. august 2018

Kid rullegardin

Velg mellom lystette og vanlige rullegardiner. Lystett rullegardin. Det kan velges stålkjede mot et pristillegg. Duo rullegardin leveres med en kassett som gardinen rulles.


Kid rullegardin

Persienner, plisségardiner, rullegardiner og lameller - det finnes et hav av utvalg. Rullegardin for mørklegging leveres med kassett og sideskinner. Montering av rullegardiner - Kid Interiør.


Hos oss får du både. Velg en stilren, transparent screen rullegardin ! Stoffet i rullegardinen filtrerer lyset samtidig som utsikten bevares noe som passer perfekt i rom. Avhenting i butikk. Lagervare i alle butikker.


Kid rullegardin

Velg butikk, Bergen (Åsane) (stk.) Drammen. Slik kapper du en rullegardin med løpegang eller alulist. Hvis rullegardinens endeplugg sitter på rullegardinrøret, så ta den bort. Fjern også alulistens dekkappe.


Du kan skjære til den øverste rullen på gardinen med en baufilen. Hva slags rullegardiner finnes. For mer informasjon og bestilling se maalbestilling.


YLVA LYSTETT RULLEGARDIN med trådløs regulering. Kid Interiør er en landsdekkende tekstilkjede med et stort utvalg gardiner, sengesett og andre nyttige interiørvarer til hjemmet ditt.


Kid rullegardin

Vis mer Det er hyggelig med. Kun prøvd hengt opp, men ikke brukt da det ble feil farge til det som var tenkt. Størrelse 120x185cm. Nypris ca 3690kr.


Kontaktinformasjon for Kid Interiør Grimstad Grimsta telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Kjøp rullegardin på nett eller i butikk. Soverommet vårt er vestvendt, og vi har en ultrastygg, gammal rullegardin der som sto i leiligheten da vi flyttet inn.


Vi kjøpte lystette gardiner til halv pris på Kid. Du finner også andre Tekstil produkter fra Kids Concept hos Lekmer. Tea transparent. Rosa rullegardin med stjernemotiv fra Kids Concept.


Passer bra på barnerommet ! Finn en løsning som passer akkurat deg og ditt behov. Ylva og Felicia rullegardin, barnevarer, lystette gardiner og allerede. Choose your mood. Lazy Sunday Morning.


Mer informasjon. William screen. Les om de ulike kvalitetene på rullegardiner og hvordan de monteres her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.