mandag 20. august 2018

Steinsprut forsikring

Steinsprut og glassforsikring. Har du fått steinsprut ? Hvis ruta kan repareres er det helt gratis for deg. Må ruta skiftes er det en.


En steinsprutskade kan være begynnelsen på en sprekk i frontruten. Vi har derfor tre tips til deg.

Bruk teip som førstehjelp, meld. Fått steinsprut eller sprekk i frontrute? Se oversikt her! Vi prøver alltid å reparere ruten. Påvirker ikke bonusen din.


Med vår delkasko, kasko eller kasko pluss forsikring, dekkes reparasjon av steinsprutskader. Tydelige skader og steinsprut i synsfeltet på en frontrute vil føre til. Vi reparerer og skifter alt av.


Samarbeidspartnere forsikring.

De ordner også opp med forsikringen. Dette bør du gjøre om du får steinsprutskade på frontruten. Etter at snøen. Så lenge du har kasko eller delkasko dekker forsikringen skifte av frontrute, men de fleste har en egenandel.


Den varierer avhengig av selskap. Hvorfor skal jeg reparere en steinsprut når jeg kan skifte ruten istedenfor? Hvor mye koster det å reparere steinsprut når man har forsikring ? De fleste skader er steinsprutskader og kan repareres gratis på forsikring. Bilglass og steinsprut.


Dersom ruta er sprukket eller har store skader i. Reparasjon av steinsprut medfører ikke bonustap, eller andre ekstrakostnader på din forsikring. Vi håndterer alt ovenfor forsikringsselskapet, slik at du skal slippe.


En skade fra steinsprut må behandles så fort som mulig etter at skaden har skjed slik at ruten ikke sprekker opp. Når skaden repareres raskt etter at skade har.


Tryg Forsikring for private og bedrifter. Sjekk pris på forsikring med vår forsikringskalkulator. Vi kan flytte din forsikring for deg. Sjekk hvilken forsikring som passer best for deg.


Markedets beste startbonus - hele 50%.

Fritak for bonustap ved. Glass- og steinsprutskade. Kontakt oss ved bilskade. Veihjelp i Norge og i utlandet. Vanligvis må du betale en egenandel ved ruteskift, men noen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.