tirsdag 25. september 2018

Jackon isolasjon no

Vi tilbringer mye tid på badet hver eneste dag og ønsker gjerne å trives i dette rommet. Et lite bad krever mer planlegging og det kan være vrient å innrede. HAFA NEAT er et smart møbel for det lille baderommet eller gjestetoalettet.


Servantsskap med mykstengende dør eller. Flott bilder, idéer og reportasjer til inspirasjon.

Baderomsinspirasjon. Tips for små bad. Inspirasjon for deg som skal innrede et lite baderom. Følg oss gjerne på Instagram for mer baderomsinspirasjon.


Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags. Smarte tips til små baderom. Rommet er lite men jeg valgte mørke farger for å skape en lun og varm stemning.

Jeg tok en tur på Instagram for å finne baderomsinspirasjon. Familien har to små gutter som liker å bade i badekar. Bordspeil på badet. Få mer baderomsinspirasjon på BoligPluss.


Bare fordi badet er lite i kvadratmeter, så betyr det ikke at funksjon, oppbevaring eller stemningen behøver å bli lidende. Her tipser vi hvordan man kan få små baderom til å føles store. Innred et lite bad – tenk på dette. Stort baderom – gigantiske muligheter.


Om du skal bygge nytt bad eller renovere et gammelt bad er det viktig å ta. NÅR BADET ER LITE. Det er ikke antall kvadratmeter som. Blir det for dristig med helsort, kan du trekke inn en liten dose mørk magi på andre måter.


Noen som har litt baderomsinspirasjon til små bad, som likevel kan ha et snev. Det skal vel godt gjøres at et bad på fire kvm ikke virker ganske lite uansett hva.


Store, blå fliser kan gjerne kombineres med fondvegger i fiskebeinsmønster eller andre små veggfliser, og de dempede blåfargene blir slående vakre sammen.

Et bad kan være koselig, preget av stilfull design eller landlig hygge. Det opprinnelige kjøkkenet var lite, slik det ofte er i eldre hus. Enten du ønsker. Har du et lite bad som du ønsker å pusse opp?


Oppdag oppskrifter, innredningstips, stilinspirasjon og andre ideer du kan prøve ut. Når man innreder et lite bad gjelder det å utnytte arealet på best mulig måte.


Her har vi samlet tips til deg! Lyse farger gjør at rommet virker større. Her finner du innspirasjon og tips til ditt baderom. Vi vil gi deg litt deilig baderomsinspirasjon.


La deg inspirere til å tenke helhetlig når du skal planlegge nytt bad. Bilde av "Feelgoods lite bad ". Kvalitet og design.


Compact baderomsmøbler fra Ballingsløv passer utmerket til små baderom. Finn baderomsinspirasjon hos Ballingsløv!


Høyskapet i serien tar liten plass på badet, men gir mye oppbevaring, forteller Hanne, og fortsetter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.