torsdag 22. november 2018

Natursteinsmuring

NATURSTEINSMURING. Hvordan du velger de rette steinene og hvilke teknikker du bør. Kurs og rådgivning i natursteinsmuring. Bakkemurer, forblending, trapp og. Natursteinsmuring.

Vi tørrmurer med maskin eller håndstabler forstøtningsmurer i natursteins materialer. Kurs, rådgivning og utførende arbeid i hele Nordhordland. Ta kontakt hvis du har et. Muring med naturstein er en kunstart med lange tradisjoner i Norge.


En godt oppsatt mur kan stå i mange hundre år. Grunnarbeid Vest har. Montering av naturstein, natursteinsmuring. I Lillerovde Maskin AS har vi spesialisert oss på muring med naturstein.

Vi murer store og små murer samt trapper, og utfører også. Gelin Maskin As murer store og små murer i naturstein, forblender vegger, murar trapper. Alt innenfor natursteinsmuring, drenering, graving og massetransport. Vi leverer alt innen stein og murarbeid.


En natursteinsmur er så godt som vedlikeholdsfri, er meget værbestandig og visuelt pen å se på. Vi utfører natursteinsmuring.


En natursteinmur setter et vakkert preg på hagen, samtidig som det er svært soli holdbar og helt vedlikeholdsfri. Stein deles i klasseog etter kvalitet. Vakre murer som virkelig skiller seg ut fra de vanlige murene.


Ved å godta de anbefalte. Hellene inneholder granitt og glimmer og kvarts. Våre heller kommer fra Øynaheia. En liten rusletur i hagen gjør godt, gjømte steder har fått en oppshining og nye ideer dukker opp.


Alltid forbedrings potensiale. Vi samarbeider med Alversund. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Bedriften har tilholdssted i Verdal, og vi har spesialisert oss på natursteinsmuring.

Vårt hovedmarked er fra Steinkjer, Levanger, Verdal til Stjørdal og Trondheim. Vi har lang erfaring med. Me utfører natursteinsmuring for alle typer størrelser og kompleksitetar. Me har fokus på kvalitet og estetikk.


Ein natursteinsmur skal utføras med. Steinen kan leverast i forskjellige kvalitetar, typer og størrelsar. Einemo AS murer store og små murar, forblender vegger, murar trapper, legg heller osv. Blant våre tjenester finner du veibygging, natursteinsmuring av kaiområder, meisling av knauser og steiner, bygging av private veier og skogsveier samt alt innen.


Vi setter opp natursteinsmurer i forskjellige varianter. Her er noen bilder med Skifer fra Sætergård. Comments are disabled. Også legging av bruddskifer.


Rj Maskin graving, transport og natursteinsmuring. Og skal me tru dei vel tretti som nyleg var på kurs i natursteinsmuring på Hella betong i regi av Lindås hagelag, kjem det utover våren til å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.