mandag 31. desember 2018

Hvordan pusse trapp

Gamle trapper kan bli som nye ved å pusse dem opp med maling, teppe, nye trinn eller andre enkle grep. Her får du tips om hvordan du pusser. Slik fornyer du den gamle trappen.


Har du en gammel og gul furutrapp ? Da er du ikke alene.

Se hvordan den kan bli som ny. Jeg får stadig spørsmål om hvordan vi pussa opp trappen vår. Det aller første vi gjorde da vi skulle til å pusse opp trappen, var å vaske den.


Hvordan kan du pusse opp trappa ? En sliten trapp kan bli som ny, men det er flere alternativer - og store prisforskjeller. Men i løpet av et par dager kan du lett pusse opp trappa slik at den.


Dermed får du ekspertenes beste råd og full oversikt over hvordan du kan. Ikke akkurat fresh furutrapp, den så faktisk enda verre ut før sliping.

Maling er enklest. Det er flere måter å pusse opp trapp på, og vi kom frem til at. Dersom du ønsker å male trappen din selv er det lurt å følge anbefalt fremgangsmåte for best mulig resultat.


Lær å pusse opp trappen Del 1. En trapp er mer enn en praktisk konstruksjon − det er et viktig møbel. Her har vi samlet saker om hvordan du kan pusse opp og fornye trappen ! Og hvordan ser man at lakken er vekke? Overflaten har et mye mattere utseende der den er pusset, men er fortsatt litt glatt.


Møt oss på Bygg Reis Deg 16. Vi gir deg åtte tips til hvordan du går frem for å få best mulig resultat.


Når du skal male trapp, gjelder det å tenke litt smart både når det gjelder fremgangsmåte og produkter du skal bruke. Vi hjelper deg med anbud på furutrapp. Slipe ned og lakke furutrapp.


Sliping av furutrapp med gelender med evnt. Det stod mellom å kjøpe en ny trapp eller å pusse opp den gamle trappa. Valget falt på ny, og i løpet av fem timer var.

Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk. Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret for å minimere. Skal du pusse opp trappen ? Se trinn for trinn hvordan lykkes med oppussingen og les om de siste trendene - kontaktplast, trappefornyer og trappeteppe.


Planlegger du å male trappen hjemme men er usikker på hvordan du skal gå. En trapperenovering løfter den totale opplevelsen av trappen din og av ditt hjem.


Men hvordan renoverte vi egentlig trappen ? Det var jo to lag med greier vi måtte pusse oss gjennom. Det finnes garantert enda smartere. Litt synd at vi ikke har mange bilder av hvordan trappa så ut med teppe….


Vi var usikre på om vi skulle pusse trappa helt ned og lakkere den. For informasjon om hvordan man kan utbedre skade på parkett eller tregulv.


Pusse opp trapp ? Ofte blir det faktisk billigere å kjøpe ny trapp uten slitasje og knirk, enn å leie inn en håndverker til å male den gamle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.