mandag 25. februar 2019

Isodren

ISODREN drenering og isolasjon for nordisk klima. Full kontroll på vann, fukt, energi og radon i bygg på og under grunn. Våre produkter og tjenester er basert på inngående kunnskap om kjente og mindre kjente.


Her kan dere bli med på. De isolerer like mye som vanlig isopor. Det gjør platene til den optimale løsningen for drenering og isolering.

Isodren - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Lastet opp av Isodren. Drenering med isodren. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og.


Isolerer godt å drar fukt ut av veggen. Banbrytende egenskaper for alle konstruksjoner på og under bakken. Forretningsadresse. Stor dreneringskapasitet slik at vann renner bort fra konstruksjonen.


Om bedriften er medlem av opplæringskontoret, skal du ta kontakt med opplæringskontoret for å få vite meir om læreplassar.

Et veldig bra produkt for gamle kjellere. Vår løsning for drenering av kjeller og grunnmur er basert på fukmekanisk kunnskap om hvordan vann og fukt opptrer overfor. FULL KONTROLL på vann, fukt, energitap og radon. Våren er høysesong for klargjøring av uteområdene og kalenderen til Hans Petter er ganske full fremover.


Han gleder seg til sette i gang. En befaring er uforpliktende for deg som kunde. Vi utfører drenering og fuktsikring av grunnmurer med bruk av ISODREN. Selger: Entreprenørfirma.


Minstepris oppnådd. Få en pekepinn på hva ditt prosjekt vil lande på. Total fuktbeskyttelse for nye og gamle kjellere En. Norges forskningsråd for finansieringen av dette arbeidet.


Address: Holterkroken 10. Visiting address: Holterkroken 10. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Lykke til og lurer du på noe så ta gjerne kontakt. Steinar Ekholdt. Bedriftsdatabasen. Other services, such as e-mail, may be.

MÅLESTOKK : DATO: REVIDERT: TEGNING: 1:10. Antall ansatte, 5. Find other Graveentreprenør in Vinterbro with YoYs. BENDERS L-element. Engroshandel med maskiner og utstyr til bergverksdrift.


GS Geos Sinteticos isodren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.