tirsdag 12. februar 2019

Kitting av vindu

Fjern det gamle kittet. Kniv og hoggjern er nyttige redskaper. Bruk nennsom hånd. Rengjør vinduet grundig. Når kittet er fjernet, trekk ut stiftene.

VIDEO: Hvis du har prøvd å kitte vinduer, vet du hvor vanskelig det er. Men jobben blir noe lettere, hvis du i stedet for kitt og kittkniv bruker. Slik kitter du gamle vinduer.


Av og til må gamle vinduer kittes om. Det er ikke vanskelig. Tekst: Nina Granlund Sæther Foto: Kari. Pass på å ikke skrape på glasset. Hoggjernet rettes mot treverket og ikke mot glassruta.

Kitting av vindu - kortversjon minutter. Lastet opp av Undervisningsnett. Her blir det brukt linoljekitt og så blir det malt med linoljemaling etterpå.


Punktene nedenfor tar for seg noen av de mest vanlige skader og problemer man finner på gamle vinduer. KITT VINDU 300ML PATRON Naturfarget vinduskitt for vindusruter og større sprekker.


Hvor dårlig er vinduet ? Ofte ikke så dårlig som du tror. Selv et vindu med råte i rammen kan repareres. Mange vinduer har dessuten tålt mange års vind og vær. Kan man kitte vinduer med Tec7?


Innholdsfortegnelse. FUGING, TETTING OG KITTING AV VINDUER. CTfugemasse og konstruksjonslim kan med suksess benyttes til fuging og tetting av vinduer der blant annet kitt.


I gamle vinduer kan alt skiftes ut – glassrutene, trerammene, trepluggene, beslagene, skruene, vindusstiftene og kittet. GAMMEL RAMME: Ola. Restaurerte gamle vinduer kan ha en levetid på godt over 1år.


For å presisere: du maler ramma før du kitter den.

Jeg skal lage et helt enkelt vindu til hytta(kun et lag med glass). Du kan også kitte vinduene selv, hvis litt kitt har løsnet. Stopper og bleker effektivt muggsopp og alger. Fester godt mot glass.


Anvendes til kitting av vindu og til reparasjoner av kittfalsen. Kan også benyttes til sparkling av spikerhull m. Gjøco Vinduskitt skal overmales for å få god. AddThis Sharing Buttons. Vi kan utføre alt av rensing, maling, glassarbeid med kitting, trearbei.


Før jul var det nok en debatt om skifting av vinduer i Røros sentrum. Lavmodulent, elastisk og stabilt vinduskitt som egner seg til kitting av nye og gamle vinduer, fuging rundt vindusblikk etc.


Basert på avansert polymerteknikk som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.