tirsdag 26. februar 2019

Lage pergola selv

Våre produkter er -godkjent. Fraksjoner merket med X er nettopriset. Ytelseserklæring. Alle priser er oppgitt pr.


NorStone Svingen produserer pukk fra eget pukkverk beliggende i Halden Næringspark. Vi leverer kvalitetsstein til en rekke bruksområder, som fundamentering.

Totalleverandør. SINGEL, PUKK OG STEINMEL. Steinmel brukes under beleggningsstein og kan også brukes på gårdsplass. Sorter etter pris : lav til høy, Sorter etter. Produktoversikt. Vareslag, Størrelse, eks. Kvalitetskravene kan gå på. Vi har som hovedmål å levere beste kvalitet til avtalt tid og pris.


Stort utsalg på stein, grus og sand direkte fra grustak, pukkverk og grusterminal Lunner - se Lunner priser her.

Knust asfalt - mm 2000. Maskinkult - 1mm 1300. Grus 0- 700. Pukk - mm 2000. Sams 0-2 900. Singel 4- 1200. Vi gjør vårt ytterste for at all informasjon på våre nettsider skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i. Se nederst på siden for prisliste. Priser på pukk og grus. Transport kan bestilles direkte til. Se produkter og priser ( pdf). Vi formidler transport ved behov, se transportpriser. Sertifiseringer. Kontakt oss for pris ved transport.


Tilgjengelig på Klodeborg. Mandag til fredag 07. Vi tar forbehold om endringer og feil i prisliste. I dag tas det ut stein ved å bruke mobilt knuseutstyr.


Videre velger du ønsket avdeling for å se de forskjellige produktene og tilhørende priser.

Vi har utsalg flere plasser, last ned prisliste for oversikt. LAST NED PRISLISTE. Kom med tilhenger, lastebil eller bøtte. MM 10- PR TONN. Vi hjelper deg med det du trenger av pukk. Faktureringsgebyr for salg. Vi eier og driver Onsøy pukkverk i Fredrikstad. Liten tilhenger. Vi rår over masse med høy kvalitet, fra enkel fyllmasse til pukk og grus av høy kvalitet egnet til de mest. Vi utfører knusing av stein i vårt pukkverk. Strøsand i Telt: pr tonn kr 140.


Her har vi bygd en topp moderne fabrikk for fabrikkering av tilslag til betong og mørtelproduksjon. Anlegget for produksjon av pukk ligger i Sjøla, Vassfjellet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.